Skip to content

Visit Nokian painettuun matkailuoppaaseen on kerätty parhaat vinkit niin Nokian sisältä kuin ulkopuoleltakin tuleville matkailijoille. Oppaasta vannoutuneempikin Nokia-nautiskelija löytää hauskaa tekemistä ja uusia lähestymiskulmia tuttuihin kohteisiin. Nokialaisten klassikkokohteiden, kuten uudistuneen Tehdassaaren, nosteessa olevan Siuron sekä ikisuosikki Tapsan Tahtien rinnalle on nostettu muun muassa suppailua, frisbeegolfia sekä mielenkiintoisia näyttelyitä.

Kolme tunnettua nokialaista antavat myös omat vinkkinsä Nokialle: Toimittaja Matti Kuusela kertoo suosikkinsa Nokian ulkoilureitteihin, bloggari Elisa Luomaranta paljastaa suosikkikohteensa Siuroon sekä urheilija Mira Potkonen vinkkaa, miten viettää aktiivipäivä Nokialla.

Painetun matkailuoppaan voi noutaa mm. kirjasto- ja kulttuuritalo Virrasta, uimahallilta, kaupungin toimipisteistä ja matkailukohteista.

Voit lukea matkailuopasta myös sähköisesti (pdf)

Kesäkuvakilpailu: Mistä on Nokian kesä tehty?

Kun Nokian tapahtumat, tunnelma tai kesäpuuhat vievät mukanaan, muista napata tilannekuva talteen. Kaikkien julkisella Instagram-tilillä kuvan #visitnokia-tunnisteella jakaneiden kesken arvotaan majoituslahjakortti neljälle hengelle Scandic Eden Nokia -kylpylähotelliin.

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailuaika 1.6.–31.8.2022.
  2. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja voittaja voidaan ilmoittaa myös Visit Nokian sosiaalisen median kanavissa. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.
  3. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla.
  4. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen.
  5. Jaettuja kuvia voidaan käyttää Visit Nokian markkinoinnissa.
Visit Nokian matkailuesitteen kannessa on äiti, isä ja pieni poika kesäiltana Hakavuoren luontopolulla.