Skip to content

Visit Nokian matkailuvuosi 2023 on lastattu täyteen tapahtumia, aktiviteetteja ja leppoisia yhdessä vietettyjä päiviä. Sinun tehtäväksesi jää valita  mieluisimmat kohteet ja kokea ne paikan päällä.

Ikoniset Tapsan Tahdit, nostalginen Nokian Vanhat Talot -tapahtuma sekä Knuutilan kartanon koko perheen kekrijuhlat ovat loistoesimerkkejä Nokian tapahtumien monipuolisuudesta.

Yksi urheilutapahtumien huippu on tänäkin kesänä Euroopan johtava European Open -frisbeegolftapahtuma, jossa maailman
parhaat pelaajat kisaavat paremmuudesta.

Aktiivisille liikkujille padelkentät, golfviheriöt sekä suppailu tarjoavat mahdollisuuksia itsensä ylittämiseen. Ulkoilijalle järvimaisemissa risteilevät retkeilyreitit ja luontopolut tarjoavat kilometrikaupalla elämyksiä. Uusia polkuja etsivän kannattaa tukeutua osaavien paikallisten eräoppaiden ammattitaitoon.

Olutkulttuurin ystävälle visiitti uudistuneella Nokian Panimon vierailukeskuksella tai teatterifanille kesäteattereiden uutuusnäytelmät ovat varmasti kesän kohokohtia.

Painetun matkailuoppaan voi noutaa mm. kirjasto- ja kulttuuritalo Virrasta, uimahallilta, kaupungin toimipisteistä ja matkailukohteista.

Voit lukea matkailuopasta myös sähköisesti (pdf)

Kesäkuvakilpailu: Mistä on Nokian kesä tehty?

Kun Nokian tapahtumat, tunnelma tai kesäpuuhat vievät mukanaan, muista napata tilannekuva talteen. Kaikkien julkisella Instagram-tilillä kuvan #visitnokia-tunnisteella jakaneiden kesken arvotaan majoituslahjakortti neljälle hengelle Scandic Eden Nokia -kylpylähotelliin.

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailuaika 1.6.–31.8.2023.
  2. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja voittaja voidaan ilmoittaa myös Visit Nokian sosiaalisen median kanavissa. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.
  3. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla.
  4. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen.
  5. Jaettuja kuvia voidaan käyttää Visit Nokian markkinoinnissa.