Skip to content

BlueSolarPearl

Tervetuloa viihtymään kodikkaissa asunnoissamme! Tarjoamme sinulle upean tilaisuuden nauttia kotoisasta tunnelmasta ja hotellimaisesta mukavuudesta samassa paketissa. Olemme erikoistuneet lyhytaikaismajoituksen tarjoamiseen niin turisteille kuin työmatkailijoillekin, ja tarjoamme täysin varusteltuja asuntoja, jotka ovat saatavilla vuokralle.

Jokainen asuntomme on suunniteltu huolella tarjotakseen vieraillemme mahdollisimman miellyttävän ja huolettoman oleskelun. Tiloissamme on kaikki tarvittava aina huonekaluista ja astioista pehmeisiin petivaatteisiin, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi heti saavuttuasi.

Voit rentoutua tilavissa olohuoneissa, valmistaa herkullisia aterioita täysin varustelluissa keittiöissä ja nauttia levollisista yöunista makuuhuoneissa. Lisäksi tarjoamme ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jotta voit pysyä yhteydessä maailman kanssa, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla.

Jokaisessa asunnoissa on tilaa 2-4 henkilölle majoittumiseen, ja tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja tarpeiden mukaan. Jokaisessa asunnossa on yksi makuuhuone, joka tarjoaa mukavat nukkumisjärjestelyt. Makuuhuoneessa on valmiina liinavaatteet, ja pyyhkeet kuuluvat myös varustukseen.

Tule ja koe kodikas majoituskokemus, joka yhdistää hotellimaisen mukavuuden ja oman kodin lämpöisen tunnelman. Varaa majoituksesi ja tee vierailustasi entistäkin ikimuistoisempi. Tervetuloa kotiin poissa kotoa!

Osoite

BluesolarPearl G
Linnavuorentie 21 A 3

BluesolarPearl B
Linnavuorentie 29 B 13

BluesolarPearl R
Halimaantie 2 B 15 (14.2.2024 alkaen)

Info

Ilmainen pysäköinti, jossa on lämmitystolppa.

Ota yhteyttä

050 4920 993
pearl@bluesolar.fi
bluesolar.fi/pearl
Facebook-sivut

Katso myös