Skip to content

Coca-Cola Joulurekka Nokialla 14.12.

Suosittu Coca-Cola Joulurekka kiertää jälleen ja vierailee kahdeksalla uudella paikkakunnalla Itä- ja Länsi-Suomessa. Tänä vuonna kiertue vierailee myös Nokialla.

Tuhansilla valoilla koristeltu Coca-Cola Joulurekka palaa koronatauolta ja vierailee kahdeksalla paikkakunnalla ennen joulua. Nokialla Joulurekka vierailee tiistaina 14.12. klo 16-20 ja paikkana on rautatieaseman pysäköintialue.

Joulutapahtumassa kierrätystölkeillä tehdään hyvää

Joulurekka tuo jokaiselle kahdeksalle suomalaispaikkakunnalle joulutapahtuman, jonka yhteydessä muun muassa jaetaan ilmaisia juomia. Tyhjät tölkit voi kierrättää rekalla osallistumalla kierrätysrulettiin, jossa voi voittaa yllätyslahjan. Rulettiin osallistuvien tölkkien pantit lahjoitetaan Ronald McDonald Talolle. Edellisvuosina Suomen-kiertueen kierrätysruletilla on kerätty yhteensä 10 000 tölkkiä.

Markkinoinnin vastuullisuus on Coca-Colalle tärkeää. Tämän vuoksi 13-vuotiaat tai tätä nuoremmat ovat tervetulleita nauttimaan Joulurekan tunnelmasta ja juomista vain huoltajiensa kanssa.

Joulurekkakiertueen tarkat paikat ja ajankohdat löytyvät myös osoitteesta: www.coke.fi/joulu

Tiesitkö tämän Coca-Cola Joulurekasta?

  • Coca-Cola Joulurekka nähtiin ensimmäisen kerran Coca-Colan joulumainoksessa 90-luvulla. Tänäkin vuonna joulurekat näkyvät televisiomainoksissa yli sadassa maassa.
  • Miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa kerääntyvät vuosittain seuraamaan Coca-Cola Joulurekan matkaa ja osallistuvat sen mukanaan tuomaan joulutapahtumaan.
  • Suomen-tapahtumassa voi otattaa itsestään valokuvan Joulurekan kanssa. Tilaisuudessa jaetaan ilmaisia juomia.
  • Suomessa nähtävä Coca-Cola Joulurekka on harvinainen Kenworth VW900A -jenkkirekka vm. 1978. Rekka on ollut Suomessa 80-luvulta saakka. Rekka on 19 metriä pitkä ja sen kyljissä loistaa noin 11 000 led-valoa.
  • Vuonna 2018 Joulurekka pysähtyi ensimmäisen kerran Napapiirillä ja tapasi suomalaisen Joulupukin.
  • Vuonna 2019 punainen Joulurekka matkusti ensimmäisen kerran risteilyaluksella, kun se kuljetettiin Viking Linen punaisella risteilyaluksella Turusta Ahvenanmaalle Maarianhaminaan.
  • Joulurekan kyljessä hymyilee Coca-Cola Joulupukki, jonka syntytarina liittyy Suomeen. Hahmon piirsi 1930-luvulla Haddon Sundblom, jonka isä oli kotoisin Ahvenanmaalta.
  • Coca-Cola Joulupukki on vaikuttanut käsitykseemme Joulupukin ulkonäöstä kaikkialla maailmassa. Sundblom kuvasi joulupukin lämminhenkisenä, punaposkisena ja punanuttuisena hahmona aiemman tunnetun pelottavan ja synkän hahmon sijaan.

Osoite

Rautatienkatu 3
37100 Nokia

Info

Joulurekan Suomen-kiertueen suosio on aikaisempina vuosina ylittänyt kaikki odotukset. Edellisvuosien mukaan on todennäköistä, että kävijämäärät ovat suuria, ja kävijöiden onkin hyvä varautua liikenneruuhkiin. Paikalle saapuvien kannattaa suosia julkista liikennettä ja jättää henkilöauto muualle.

Katso myös