Scandic Eden Nokia -kylpylähotellissa järjestät luotettavasti kokoukset, konferenssit, häät ja perhejuhlat

Kylpylähotelli Scandic Eden Nokia on luotettava ja kokenut kokousjärjestäjä Nokialla, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Meillä järjestät helposti suuriakin tapaamisia. Scandic-hotelleissa on tarjolla laadukas kokousbuffet, joka yllättää vieraat monipuolisuudellaan. Kokousbuffetin reseptit on viilattu hipomaan täydellisyyttä, ja buffet onkin saanut paljon positiivista palautetta. Tällä lounaalla arkikin muuttuu juhlaksi!

Järjestämme ammattitaidolla ja kokemuksella niin yritysjuhlat kuin häät, syntymäpäivät ja muut perhejuhlatkin. Tarjoamme monipuoliset, modernin tyylikkäät juhlatilat ja kaikki tarvitsemasi oheispalvelut – ruoasta somistukseen ja esiintyjiin. Ja kun majoitus löytyy saman katon alta, voi illasta nauttia rauhassa yöhön asti! Meille on helppo tulla ja suuriinkin juhliin löytyy parkkipaikat tilavalta pysäköintialueeltamme.

Nähdään Edenissä!

 

Paratiisikatu 2, 37120 Nokia

Infoa

Kylpylähotellin auditorioon mahtuu 181 henkilöä ja aina 220 henkilöä vetävä Pyhäjärvisali ovat puitteiltaan ja varustelultaan huippuluokkaa. Kokoustiloja on yhteensä 9. Kaikissa kokoustiloissa on käytössä nopea, maksuton 1 gigan netti.


Ota yhteyttä

+358 300 870 884