Scandic Eden Nokia -kylpylähotellissa järjestät luotettavasti kokoukset, konferenssit, häät ja perhejuhlat

Viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla on koko perheen suosikki. Trooppinen allasosasto saunoineen ja hyvät ravintolat tarjoavat tekemistä ja hemmottelua joka makuun. Eden’s Eva Spa tarjoaa monipuolisen valikoiman kasvohoitoja, hierontoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä muita hemmottelevia kokonaisuuksia.

Scandic Eden Nokia on luotettava ja kokenut kokousjärjestäjä Nokialla, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Kylpylä- ja kokoushotellissa on 9 monipuolista kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa jopa 220 hengelle. Upeassa Pyhäjärvisalissamme on näköalaterassi järvinäkymin. Meiltä löydät myös viehättävän La Luna -tilausravintolan.

Järjestämme ammattitaidolla ja kokemuksella niin yritysjuhlat kuin häät, syntymäpäivät ja muut perhejuhlatkin. Tarjoamme monipuoliset, modernin tyylikkäät juhlatilat ja kaikki tarvitsemasi oheispalvelut – ruoasta somistukseen ja esiintyjiin. Ja kun majoitus löytyy saman katon alta, voi illasta nauttia rauhassa yöhön asti! Meille on helppo tulla ja suuriinkin juhliin löytyy parkkipaikat tilavalta pysäköintialueeltamme.

HUOM! Kylpylähotelli Scandic Eden Nokia on suljettu remontin vuoksi ja avataan uudistuneena maaliskuussa 2020.

 

Paratiisikatu 2, 37120 Nokia

Infoa

Kylpylähotellin auditorioon mahtuu 181 henkilöä ja aina 220 henkilöä vetävä Pyhäjärvisali ovat puitteiltaan ja varustelultaan huippuluokkaa. Kokoustiloja on yhteensä 9. Kaikissa kokoustiloissa on käytössä nopea, maksuton 1 gigan netti.


Ota yhteyttä

+358 3 4108 1627