Scandic Eden Nokia

Tervetuloa iloiseen ikisuosikkikohteeseen, Scandic Eden Nokialle!

Monipuolinen kylpylähotellimme sijaitsee idyllisessä ympäristössä järven rannalla Nokialla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Rentoudu valtavan allasosastomme trooppisessa lämmössä ja porealtaissa. Heittäydy hurjaan vesiliukumäkeen tai rengasliukuun tai nauti ulkoaltaan eksoottisesta tunnelmasta. Allasbaarimme Bahia tarjoaa ruokaa ja virkistystä vesihuvittelijoille! Tutustu myös laajaan saunavalikoimaamme, johon kuuluvat mm. kostea trooppinen sauna, terveysvaikutteinen infrapunasauna sekä rentouttava tuoksusauna.

Hemmotteluhoidot kuuluvat rentouttavaan kylpylälomaan. Kylpylässämme sijaitseva Eden’s Eva Spa tarjoaa monipuolisen valikoiman kasvohoitoja, hierontoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä muita hemmottelevia kokonaisuuksia. Monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös pareille tai koko perheelle sekä räätälöityjä paketteja ryhmille. Eden’s Eva Span hoitoihin on saatavilla myös lahjakortteja, joilla voit tarjota hemmotteluhetken läheisellesi.

Myös lapset on huomioitu kylpylähotellissamme! Tarjolla on lukuisia aktiviteetteja, kuten visailukierroksia, elokuvanäytöksiä ja tapaamisia maskottimme Siggen kanssa.

Tervetuloa rentoutumaan!

Paratiisikatu 2, 37120 Nokia

Infoa

Varaa huoneesi verkkosivuiltamme.


Ota yhteyttä

03 4108 1627