Skip to content

European Open -frisbeegolfkilpailut

Eurooppalaisen frisbeegolfvuoden kohokohta on heinäkuussa Nokialla.

Ainutlaatuinen ja kiinnostava tapahtuma kokoaa maailman parhaat frisbeegolfaajat Nokialle mittelemään paremmuudesta ja tarjoaa yleisölle erinomaisen mahdollisuuden kokea laji parhaimmillaan.

European Open-tapahtuman keskiössä on kansainvälisesti arvostettu nelipäiväinen PDGA Major-luokan yksilökisa. Kilpailijat n. 15 eri maasta tavoittelevat European Open-mestarin titteleitä avoimessa ja naisten luokassa.

Yksilökisaa edeltää Presidents Cup, Yhdysvaltain ja Euroopan välinen joukkuekilpailu, jossa kummankin mantereen parhaat pelaajat kohtaavat toisensa. Joukkuekilpailun parhaita puolia on sen tarjoama tiivis jännitysnäytelmä. Yhden iltapäivän aikana pelattavassa kisassa jokainen heitto on ratkaisevassa roolissa.

Vuosien varrella European Open on kasvanut ja kehittynyt kansainväliseksi tapahtumaksi, joka tarjoaa kokemuksia kaikille, mm. street foodia makuelämyksien nälkäisille ja aktiviteetteja koko perheelle. Kisakeskuksen erinomaisesti varustetusta frisbeegolfmyymälästä löytyy osaavan henkilökunnan avustuksella välineet niin aloittelijoille kuin vaativimmalle konkarillekin.

Tervetuloa seuraamaan maailman parasta frisbeegolfia Nokialle!

European Open -frisbeegolfkilpailut
European Open -frisbeegolfkilpailut

Osoite

Keskusurheilupuisto
37100 Nokia

Infoa

Kisakeskus sijaitsee Nokian jäähallin ylätasanteella. Osoite on Hinttalankatu 6, Nokia.

Parkkipaikkana toimii Nokian jäähallin parkkipaikka. Mikäli jäähallin parkkipaikka on täynnä, pyydämme teitä käyttämään Nokian lukion parkkipaikkaa (Kylmänojankatu 3, Nokia).

Ota yhteyttä

opendiscgolf.com

Katso myös