Hinttalan kotiseutumuseo

Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, kesäkahvila ja monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille.

Hinttala on Nokian kaupungin viihtyisä museoalue Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria ja alueella on monipuolista ohjelmaa kesäkuusta elokuuhun kaiken ikäisille kävijöille, kuten avoimia opastuksia, konsertteja, työpajoja ja lastenkulttuuritapahtumia. Vaihtuvista kuvataide-ja käsityönäyttelyistä löydät uniikkeja taideteoksia, kodin käyttötekstiilejä sekä tuliaisia moneen makuun. Café Hinttala palvelee kävijöitä pytinkirakennuksessa.

Hinttalan joulu 2019
Café Hinttala on avoinna 30.11. – 22.12.2019 lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16. Museolla on vanhanajan joulutunnelmaa ja koko perheelle suunnattuja toimintoja. Käsityöläiset voivat varata näyttelyaitoista maksuttoman myyntipaikan joko päiväksi tai useammaksi. Myyntipaikkojen varaukset Nokian kaupungin vapaa-aikapalveluista p. 050 395 8817.

 

 

Nokianvaltatie 5, 37100 Nokia

Infoa

Aukioloajat


Café Hinttala avoinna kesäisin ja joulun aikaan. Kauden ulkopuolella ryhmät voivat tilata halutessaan museo-opastuksen Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry:n auktorisoiduilta oppailta ympäri vuoden. Opastuksen sisältö, reitti ja kesto räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksesta veloitetaan käytetyn ajan perusteella.


Pysäköinti


Maksuton pysäköintialue on Yrittäjäkadun varrella Hinttalaa vastapäätä, ja sinne ajetaan kääntyen Nokianvaltatieltä Yrittäjäkadulle. Pihapiirissä on muutamia pysäköintipaikkoja ja Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti.


Esteettömyys


Alue ei ole esteetön. Pihapiirin maasto on epätasaista ja osaan rakennuksista on korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnissä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella on inva-WC.


 


Ota yhteyttä

050 395 8801