Hinttalan kotiseutumuseo

Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, kesäkahvila ja monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille.

Hinttala on Nokian kaupungin museoalue Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria. Kesäkuusta elokuuhun alueella on monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille kävijöille, kuten avoimia opastuksia, konsertteja, työpajoja ja lastenkulttuuritapahtumia. Vaihtuvista kuvataide-ja käsityönäyttelyistä löydät uniikkeja taideteoksia, kodin käyttötekstiilejä sekä tuliaisia moneen makuun.

Suosittu kesäkahvila, Café Hinttala, palvelee kävijöitä pytinkirakennuksessa.  Kahvila on avoinna myös joulun aikaan.

Tutustu Hinttalan kesän ohjelmaan

 

 

 

Nokianvaltatie 5, 37100 Nokia

Infoa

Café Hinttala avoinna 11.5.-31.8.2019, museopirtti, näyttelyt ja tapahtumia 4.6.-11.8.2019 ti-pe 10-18 ja la-su 10-15, juhannuksena suljettu.


Maksuton pysäköintialue on Yrittäjäkadun varrella Hinttalaa vastapäätä, ja sinne ajetaan kääntyen Nokianvaltatieltä Yrittäjäkadulle. Pihapiirissä on muutamia pysäköintipaikkoja ja Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella on inva-WC.OpastuksetKauden ulkopuolella ryhmät voivat tilata halutessaan opastuksen Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry:n auktorisoiduilta oppailta ympäri vuoden. Opastuksen sisältö, reitti ja kesto räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksesta veloitetaan käytetyn ajan perusteella.


Ota yhteyttä

050 395 8801