Hinttalan kotiseutumuseo

Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, kesäkahvila ja monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille.

Hinttala on Nokian kaupungin museoalue Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria. Kesäkuusta elokuuhun alueella on monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille kävijöille, kuten avoimia opastuksia, konsertteja, työpajoja ja lastenkulttuuritapahtumia. Vaihtuvista kuvataide-ja käsityönäyttelyistä löydät uniikkeja taideteoksia, kodin käyttötekstiilejä sekä tuliaisia moneen makuun.

Suosittu kesäkahvila, Café Hinttala, palvelee kävijöitä pytinkirakennuksessa.  Kahvila on avoinna myös joulun aikaan.

 

 

 

Nokianvaltatie 5, 37100 Nokia

Infoa

Avoinna kesäisin.


Pyydämme huomioimaan, että Hinttalan pihassa on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten saapumista jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä suositellaan. Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella inva-WC.


Opastukset

Kauden ulkopuolella ryhmät voivat tilata halutessaan opastuksen Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry:n auktorisoiduilta oppailta ympäri vuoden. Opastuksen sisältö, reitti ja kesto räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksesta veloitetaan käytetyn ajan perusteella.


Ota yhteyttä

050 395 8801