Skip to content

Hopealinjat

Hopealinjojen sisävesiristeilyt tarjoavat elämyksiä laineilla.

Koe unohtumattomia hetkiä ja suomalaisen maiseman kauneus! Nauti kiireettömyydestä upeissa Pyhäjärven ja Vanajaveden maisemissa Tampereen ja Hämeenlinnan välillä. Reitti pysähtyy matkalla Nokialla, kylpylähotelli Scandic Nokia Edenin rannassa. Reitin varrella mm. Visavuori, jossa mahdollisuus tutustua Emil Wikströmin taiteilijakotiin ja Kari Suomalaisen pilapiirrostuotantoon.

Nokialta on mahdollista nousta kyytiin myös Sotkanvirran risteilyillemme sekä reittivuoroille Laukon kartanoon.

Hienojen maisemien lisäksi aluksillamme on viihtyisät ravintolatilat, joista löytyvät herkut koko perheen makuun. Laivoillamme on A-oikeudet (pl. m/s Ratina).

Kokoukset ja juhlat

Oletko järjestämässä yritystilaisuutta, henkilöstö- tai asiakastilaisuutta, kokousta tai muuta tapahtumaa? Järjestämme toiveiden mukaiset juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet monen kokoisille seurueille. Laivasta riippuen istuvan juhlaillallisen kattaminen onnistuu 80–150 hengelle ja tilat taipuvat hyvin myös kokousten ja koulutusten järjestämiseen.

Nyt voit varata Hopealinjoilta vaivattoman kokouspaketin, johon sisältyy kaikki tarpeellinen onnistuneeseen yritystilaisuuteen. Tilaisuuden kruunaa laivakeittiön herkullinen lounas.

Tervetuloa viihtymään laineille!

Hopealinjojen laiva purjehtii Pyhäjärvellä kesäisenä päivänä.

Osoite

Laukontori 10 LH 2
33200 Tampere

Infoa

Tutustu risteilytarjontaan Hopealinjojen verkkokaupassa.

Ota yhteyttä

010 422 5600
asiakaspalvelu@hopealinja.fi
hopealinjat.fi

Katso myös