Haemme tapahtumaan kiinnostavia tutustumiskohteita: ilmoittaudu mukaan 31.3.2019 mennessä.

Nokian kaupunki järjestää Nokian ensimmäisen Vanhat talot -tapahtuman sunnuntaina 16.6.2019 klo 11-17. Suosittuja Vanhat talot -tapahtumia on järjestetty useissa kaupungeissa eri puolilla Suomea ja ne ovat herättäneet suurta kiinnostusta.

Haemme monipuolisesti erilaisia tutustumiskohteita mukaan Nokian tapahtumaan. Asutko tai toimitko sinä, ystäväsi tai tuttavasi mielenkiintoisessa vanhassa talossa, jonka tarinan haluaisit jakaa myös muille?

Mukaan ovat tervetulleita nokialaiset talot, tilat ja myös julkiset kohteet eri vuosikymmeniltä. Talonpoikaiskohteiden lisäksi nuoremmatkin, oman aikansa rakentamisesta omalla tyylillään kertovat rakennukset pihoineen voivat tarjota monipuolista nähtävää historiasta, vanhan korjaamisesta, asumisesta ja puutarhanhoidosta kiinnostuneille tapahtumavieraille. Kohteissa voi olla rakennukseen tutustumisen lisäksi oheisohjelmaa, kuten pop up-kahviloita, pihakirppareita, taidenäyttelyitä tai muuta tapahtuman teemaan sopivaa ohjelmaa.

Odotamme runsasta tapahtumayleisöä tutustumaan paikkakunnan ihastuttaviin vanhoihin taloihin, pihoihin ja kulttuuriympäristöihin.

 

Infoa

Tutustu osallistujan ohjeeseen ja ilmoita kohteesi mukaan 31.3. 2019 mennessä.

Kaikki mukana olevat kohteet ja päivän ohjelma julkaistaan huhtikuussa 2019.


Osallistujan ohje


Ilmoita kohteesi mukaan täällä


 


Ota yhteyttä

040 779 9009