Skip to content

Iskelmä-Finlandian julkistaminen ja puistopiknik-tapahtuma 5.8.

Iskelmä-Finlandia jaetaan 19. kerran Nokialla torstaina 5.8. klo 18.00. Palkinnonsaaja julkistetaan ja palkitaan yleisölle maksuttomassa puistopiknik-tapahtumassa Nokian Poutunpuistossa. Voittaja myös esiintyy palkitsemisen yhteydessä.

Tapahtuma striimataan, jotta yleisö pääsee nauttimaan sisällöstä paitsi paikan päällä myös etänä.

Nokian kaupunki myöntää vuosittain 10 000 euron arvoisen Iskelmä-Finlandia -palkinnon suomalaiselle kevyen musiikin esittäjälle, joka on ansiokkaasti esittänyt suomalaista iskelmä- ja populaarimusiikkia. Voittajan valitsee ammattilaisraati. Palkinnon luovuttavat Iskelmä-Finlandia -palkintoraadin ja Nokian kaupungin edustajat.

Tapsan Tahteja ei tänä vuonna järjestetä täydessä laajuudessaan terveysturvallisuussyistä.

Nokian tähdet -konsertti

Iskelmä-Finlandia -juhlallisuuksien lisäksi puistopiknik-tapahtumassa on tarjolla ”Nokian Tähdet” -konsertti, jossa esiintyvät Johanna Debreczeni, Ninni Martikainen, Jerkka Virtanen ja Pasi Kivimäki. Luvassa on myös muuta paikallista ohjelmaa.

Nokia-mitali luovutetaan puistopiknik-tapahtumassa

Puistopiknik-tapahtuman yhteydessä luovutetaan Iskelmä-Finlandian ohella myös Nokia-mitali. Nokian kaupunginhallitus myöntää mitalin tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Nokian hyväksi. Mitalilla on palkittu vuodesta 1967 alkaen 60 eri tahoa, joiden joukossa on muun muassa yhteiskunnallisia vaikuttajia, kulttuurin ja taiteen ammattilaisia, yrityksiä ja yhteisöjä.

Osoite

Poutunpuisto, Tuuliharjunkatu
37100 Nokia

Ota yhteyttä

info@tapsantahdit.fi
tapsantahdit.fi