Skip to content

JPH Fishing & Outdoor

JPH Fishing & Outdoor järjestää laadukkaita kalastusretkiä Pirkanmaalla, Nokian, Tampereen, alueella, sekä Länsi-Suomen rannikon merialueilla.

Vesillä liikumme hyvin varustellulla Finval 555 Fishpro veneellä ja esteettömällä Tracker Bass Buggy 18 kalastuslautalla. Kalastusmuotoina kaikki vapavälinein tapahtuva kalastus.

Järjestämme myös ohjattuja luontoretkiä ja nuotioruokailuja Seitsemisen- ja Helvetinjärven kansallispuistoissa, luonnonsuojelualueilla Nokialla (Ruutana ym. ) ja Tampereen ympäristössä.

Ammattitutkinnon suorittanut opas on apunasi ja antaa viimeiset vinkit kalastukseen ja luonnossa liikkumiseen tai halutessasi järjestää kaiken valmiiksi eri kokoisille ryhmille ja yksittäisillekin asiakkaille.

Palvelemme ammattitaidolla myös erityisryhmiä. Erityisryhmiin katsotaan kuuluvaksi liikuntarajoitteiset henkilöt, lapset, vanhukset, maahanmuuttajat, vammaiset ja muutkin ryhmät jotka tarvitsevat erityistä apua tai ohjausta päästäkseen vesille tai sen ääreen turvallisesti.

Erityisryhmien kuntouttava toiminta vesistön äärellä on antoisaa ja mukavaa! Luonnon vaikutus ihmiseen ja hyvinvointiin on jo tieteellisestikin todistettu.

Suunnitellaan yhdessä hyvä päivä!

JPH Fishingin moottorivene matkustajineen vesillä.

Osoite

Jan-Peter toimii joustavasti koko Nokian alueella, kalaan voidaan lähteä vaikka Koskibaarilta osoitteesta Siurontie 71.

Info

Kalastuspalveluita Pirkanmaalla 1 – 6 henkilölle kalastuslautalla, johon mukaan pääsevät myös liikuntarajoitteiset asiakkaamme, myös pyörätuolilla kulkevat.

Kalastusmuotoina jigikalastus, heittokalastus, vetouistelu, onginta ja pilkkiminen.

Ota yhteyttä

040 583 7487
peter@jphfishing.com
jphfishing.com

Katso myös