JPH Fishing & Outdoor

Kalastusopastusta ja elämyksiä luonnossa

JPH Fishing & Outdoor järjestää kalastusretkiä ja luontoelämyksiä Pirkanmaalla, Hämeenkyrön, Nokian, Tampereen, alueella. Kohteina Näsijärvi, Pyhäjärvi, Kulo- ja Rautavesi sekä Kirkkojärven – Mahnalanselän alueet. Ohjattuja luontoretkiä ja nuotioruokailuja Seitsemisen- ja Helvetinjärven kansallispuistoissa, luonnonsuojelualueilla Nokialla ( Ruutana ym, ) ja Tampereen ympäristössä. Yritys tarjoaa elämyksiä järvellä ja luonnossa ympärivuotisesti. Ammattitutkinnon suorittanut opas on apunasi ja antaa viimeiset vinkit kalastukseen ja luonnossa liikkumiseen tai halutessasi järjestää kaiken valmiiksi eri kokoisille ryhmille ja yksittäisillekin asiakkaille.

Palvelemme ammattitaidolla myös erityisryhmiä. Erityisryhmiin katsotaan kuuluvaksi liikuntarajoitteiset henkilöt, lapset, vanhukset, maahanmuuttajat, vammaiset ja muutkin ryhmät jotka tarvitsevat erityistä apua tai ohjausta päästäkseen vesille tai sen ääreen turvallisesti. Erityisryhmien kuntouttava toiminta vesistön äärellä on antoisaa ja mukavaa! Luonnon vaikutus ihmiseen ja hyvinvointiin on jo tieteellisestikin todistettu.

Suunnitellaan yhdessä hyvä päivä!

Siurontie 71 Tämä osoite on Siuron Koskibaarille, mutta Jan-Peter toimii joustavasti koko Nokian alueella., 37200 Siuro

Infoa

Kalastuspalveluita Pirkanmaalla 1 – 6 henkilölle kalastuslautalla johon mukaan pääsevät myös liikuntarajoitteiset asiakkaamme, myös pyörätuolilla kulkevat.


Kalastusmuotoina jigikalastus, heittokalastus, vetouistelu, onginta ja pilkkiminen.


Ota yhteyttä

040 583 7487