Skip to content

Villa Kaunisto

Juhlatila, iso mökkiloman viettopaikka ja rantasauna Kuloveden rannalla.

Kaunisto soveltuu erittäin hyvin esim. 2-3 tuttava- tai sukulaisperheen lomailuun tai vaikkapa erilaisiin yritystilaisuuksiin tai juhliin. Tilat soveltuvat poikkeuksellisen hyvin myös korona-aikaan, sillä etäisyyksien pitäminen onnistuu haluttaessa varsin hyvin jopa sisätiloissa.

Kaunisto sijaitsee rauhallisella paikalla, Kuloveden rannalla, Nokian Sarkolassa noin 35 kilometriä Tampereen keskustasta. Pihapiirissä on 128 m²:n kelotupa, joka soveltuu juhlatilaisuuksiin noin 50 henkilölle sekä 40 m²:n rantasauna noin 20-25 henkilölle. Lisäksi aivan kelotuvan vieressä on 3 kpl 25m²:n hirsimökkejä ja vuodepaikkoja Kaunistossa on yhteensä jopa 17-18. Isompiakin ryhmiä Kaunistossa on yöpynyt.

Pihalla on myös grillikatos ja soutuvene. Kaunistolla on paljon suojaisaa rantaviivaa ja Kulovesi on tunnettu hyvistä kalasaaliista. Kaunisto tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia kuten pihapelejä, sulkapallokenttä ja pienestä lisämaksusta vuokrattavana on myös sup-lauta.

Kelotuvassa on 2 kpl sisävessaa ja suihku sekä saunassa myös suihku. Mökeissä on mm. astiastot, mikroaaltouunit, kahvinkeittimet ja jääkaapit ja kelotuvassa pakastin.

Pihassa on myös neljä asuntoauto- ja vaunupistokepaikkaa. Myös telttapaikkoja.

Kuvia ja lisätietoja löytyy Villa Kauniston verkkosivustolta, jossa on myös yhteydenottolomake.

Kaunisto
Kaunisto
Kauniston puinen rantasauna pihakoivujen ympäröimänä.
Villa Kauniston punaiseksi maalattu pikkumökki.

Osoite

Kaunistontie 155
37180 Sarkola

Infoa

Juokseva vesi on kytketty suunnilleen ajalla 15.4.-31.10.

Ota yhteyttä

050 557 8771
villakaunisto@gmail.com
kaunisto.wordpress.com

Katso myös