Skip to content

Knuutilan kartanon syystapahtumat

Knuutilan kartanon kulttuurimaisema tarjoaa historiallisen upeat puitteet monenlaisille tapahtumille. Syksyllä kartanossa järjestetään perinteiset syysmarkkinat, Kekri-juhlat ja sunnuntai-brunssi.

Syysmarkkinat 10.9.

Knuutilan kartanolla järjestetään perinteiset syysmarkkinat sunnuntaina 10.9. klo 11-15. Myynnissä on mm. käsitöitä, koruja, lyhtyjä, kukka-asetelmia sekä tietysti leivonnaisia ja muita herkkuja. Tarjolla on myös muikkuja, makkaraa ja kahvia.

Kekri-juhlat 7.10.

Siuro-Seura ry järjestää syksyiset kekrijuhlat lauantaina 7.10. klo 18-21 Knuutilan kartanolla. Tapahtumaan saa halutessaan pukeutua mieleiseensä kekriasuun. Ohjelmassa on mm. tanssimusiikkia, kekrikokko ja paljon tekemistä kaikenikäisille. Myös Kekrittäret saapuvat paikalle viettämään sadonkorjuun juhlaa.

Kartanon Miinan sunnuntaibrunssi 15.10.

Kartanon Miina kattaa syksyisen sunnuntaibrunssin Knuutilan kartanon notkuviin pöytiin sunnuntaina 15.10. klo 11-15. Tarjolla on upeita suolaisia ja makeita herkkuja. Brunssin yhteydessä pääsee tutustumaan myös kartanon tiloihin. Tarkemmat tiedot Kartanon Miinan Facebook-sivuilta.

Osoite

Lukkisalmentie 49
37200 Nokia

Ota yhteyttä

050 410 9000
knuutila@knuutila.fi
knuutila.fi

Katso myös