Koko perheen liikunnallista loppiaista vietetään jo 20. kertaa Nokian jäähallilla ja uimahallissa.

Ohjelma uimahallissa

Nokian uimahalli on loppiaisena avoinna klo 10-20, os. Välikatu 24.

klo 14-18 Vesihuvipuistorata kuntoaltaassa.
klo 15-16 Perhesirkus painisalilla.
klo 16.30-17 Perhepeuhu lasten altaassa perheen pienemmille vanhempineen.

Perhesirkus on kaikille avoin ja maksuton, altaille uimahallimaksulla.

Ohjelma ja toimintapisteet jäähallilla

Nokian jäähallissa ja piha-alueella ohjelmaa klo 12-15, os. Hinttalankatu 6.

Jäähallilla juhlitaan 20. koko perheen loppiaista synttäriteemalla: tarjolla on makeita herkkuja, kivaa tekemistä, musiikkia, kasvomaalausta ja ilmapalloja!  Jäähallin ovella jaetaan tapahtuman ajan lipukkeita, joilla tarjoamme sadalle synttärivieraalle kahvilassa maksutta vohvelikahvit. Jäähallille on vapaa pääsy, osa toimintapisteistä maksullisia.

Jäädisco
1. hallin jää on luistelijoiden käytössä vauhdikkaan discomusiikin tahdittamana. Osa jäästä on varattu luistelemista opetteleville, mukana jäällä ovat HC Nokian ja NoU Ringeten luisteluohjaajat. Ota mukaan omat luistimet ja kypärä, myös aikuisille!

Tapahtuman juontaa Jaakoppi -tonttu ystävineen.

Luistinten teroituspiste
Nokian Pyryn luistinten teroituspisteessä voi teroittaa luistimet kuntoon pientä maksua (5 €) vastaan. Teroituspiste pääkatsomon alla, käynti pukuhuonekäytävältä. Käteismaksu, varaathan tasarahan!

Näpsän käsityöpaja
Käsityökoulu Näpsän kanssa voi askarrella ohjatusti käsityöpajassa. Ohjaajina käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän ohjaajat ja oppilaita. Työpaja on 2. hallin aulatilassa.

Puuhahuone vauvoille ja taaperoille
Nokian Mammat ry:n puuhahuoneessa kivaa tekemistä perheen pienimmille 2. hallin verryttelyhuoneessa.

Kasvomaalausta
Nokian Näyttelijäyhdistyksen kasvomaalarit tekevät 1. hallin C-katsomossa iloisia kuvituksia perheen pienimpien käsiin tai kasvoihin muistoksi tapahtumakäynnistä.

Glittertatuointeja
Taikahile loihtii juhlavieraille loistavat glittertatuoinnit 1. hallin C.katsomossa.

Talutusratsastusta
Poniratsastusta pääoven luona puistoalueella, paikalla Taivalkunnan Hevosurheilijat ry:n suloiset ponit.

Kiekkohöntsyt
2. hallin jäällä kiekkohöntsyt koko tapahtuman ajan. Mukana jäällä ovat HC Nokian ja NoU Ringeten luisteluohjaajat. Ota mukaan omat luistimet ja kypärä, myös aikuisille!

Ilmapallojen jako
Lasten parlamentin hauskat eläinhahmot toivottavat tapahtumavieraat tervetulleiksi hallin ovilla ja viihdyttävät lapsia yleisön joukossa tapahtuman aikana. Kotiin lähtiessäsi voit noutaa mukaasi ilmapallon muistoksi juhlista!

Koko perheen loppiaistapahtuman järjestää Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut yhteistyökumppaneineen. Mukana koko perheen loppiaisen toteutuksessa ovat mm. Nokian Mammat ry, Nokian Pyry ry, HC Nokia, NoU Ringette, Nokian jääliikunnan tuki ry, Nokian Näyttelijäyhdistys ry/Etunäyttämö, Taito Pirkanmaa/Näpsä käsityökoulu, Nokian Lasten parlamentti, Nokian Kehitysvammaisten Tuki ry, Nokian Jäähalli Oy, Taivalkunnan Hevosurheilijat ry, Taikahile, SPR Nokian osasto ja Citysound Oy.

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Hinttalankatu 6, 37100 Nokia

Infoa

Jäähallin ohjelman info


Ulkona tapahtuvan ohjelman on pakkasraja on -15 ja se voidaan myös keskeyttää kesken tapahtuman, mikäli sää on kovin kylmä. Sisällä tapahtuvaan ohjelmaan sää ei vaikuta. Pyydämme huomioimaan, että lapset liikkuvat ja osallistuvat eri toimintoihin omalla vastuulla ja yhdessä oman aikuisen kanssa.


SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

Jäähallin ympäristössä on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Paikalla on liikenteenohjaajia opastamassa vapaille paikoille. Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuvälineillä, kävellen tai yhteiskyydeillä. Kadunvarsipysäköinnin helpottamiseksi Hinttalankatu on poikkeuksellisesti yksisuuntainen 6.1. klo 10-16, ajosuunta Nokian valtatieltä Ilkantien suuntaan. Seutuliikenteen aikataulut ja reitit löydät helposti Repa reittioppaasta.


KAHVILAPALVELUT, RUOKA JA JUOMA

Ulkona on myynnissä grillimakkaraa, Jääliikunnan Tuki ry:n vohvelikahvila palvelee yleisöä 1. hallissa. Kahvilassa maksuvälineenä käy vain käteinen.


INFO, LÖYTÖTAVARAT

Infopiste sijaitsee 1. hallin sisällä alaoven vieressä. Infosta löytyy ensiaputarvikkeet ja löytötavarat. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella Nokian kaupungin kulttuuripalveluista, p. 040 779 9009.


ESTEETTÖMYYS, WC-TILAT

Halliin on ulkoa esteetön kulku pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Jäähallin 1. ja 2. kerroksien välillä on jyrkkä portaikko ja ulko-ovilla on yli 2 cm korkeat kynnykset. WC-tilat sijaitsevat jäähallin 2. kerroksen tasanteella kahvilan yhteydessä, jossa myös inva-WC. WC-tiloja löytyy myös pukuhuoneista sekä pihan huoltorakennuksesta.


TURVALLISUUS, KIELLETYT ESINEET

Mailojen tuominen 1. hallin jäälle on tapahtuman aikana turvallisuussyistä kielletty. 2. hallin jäällä on erikseen kiekkohöntsyt. Lapsilla ja nuorilla on oltava luistellessa kypärä. Järjestyksenvalvojat valvovat lasten ja nuorten kypärän käyttöä, eikä kaukaloon pääse turvallisuusyistä tapahtuman aikana  ilman asianmukaisia varusteita.


Jäälle ei saa mennä kengillä, joten luistimet ota luistimet mukaan myös lapsia valvoville aikuisille.


Tupakointi hallissa ja koko tapahtuma-alueella on kiellettyä. Tapahtumapaikalle ei saa tuoda lasipulloja, terä- tai muita aseita, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä, ilotulitteita eikä eläimiä. Tapahtumapaikalla löydetyt kielletyt esineet ja aineet takavarikoidaan järjestyksenvalvojien toimesta.


SPR:n ensiapupäivystys on 1. hallin pääkatsomossa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydä apua keltaiseen tunnisteliiviin pukeutuneilta järjestyksenvalvojilta.


 


Ota yhteyttä

Jäähallin ohjelma p. 040 779 9009 ja uimahallin ohjelma p. 040 844 3955