Skip to content

Koukkujärven maja

Kokous- ja juhlatila sekä rantasauna kauniissa maisemissa.

Kankaantaan Kisan omistama Koukujärven maja tai tuttavallisemmin Koukun maja tarjoaa hyvät puitteet syntymäpäivien, rippijuhlien, hääpäivien, urheilutapahtumien, kurssien ja tyky-päivien järjestämiseen.

Majan isossa salissa on pöytäpaikat 50-60 hengelle ja kokoustila Sompaan mahtuu 15-20 henkilöä. Molemmissa tiloissa on iso televisio. Majassa on hyvin varusteltu keittiö ja salissa on takka leivinuunilla. Pihassa on myös pöytätilaa yli 20 henkilölle. Koukun majaa vuokrataan hiihtokauden ulkopuolella. Kokoustila Sompaa vuokrataan myös talviaikaan.

Majan läheisyydessä, Kaakkurijärvien alueella, on erinomaiset mahdollisuudet polkujuoksuun, maastopyöräilyyn, patikointiin, retkeilyyn ja suunnistukseen.

RANTASAUNA

Pikku-Koukkujärven rannassa on puulämmitteinen kesäsauna, johon mahtuu Jukolan joukkueellinen saunojia ja uimaan pääsee laiturilta Pikku-Koukkuun. Nuotiopaikka löytyy saunan vieressä.

PIKKUMAJA

Koukun majan pihapiirissä on myös vanha tukkikämppä. Tämä hirsirunkoinen rakennus on kunnostettu majoitusmökiksi. Mökkiin sopii 3-6 henkilöä ja siellä on minikeittiö, sauna ja wc sekä tuvassa takka ja televisio. Eteisessä on kuivauskaappi. Tätä tilaa vuokrataan ympäri vuoden.

Koukkujärven majan kokoustilassa on useita pöytiä ja tuoleja sekä vuolukivitakka keskellä tilaa.
Koukkujärven majan tilava ja hyvin varusteltukeittiö.
Koukkujärven majan kahvio on avoinna hiihtokautena.
Koukkujärven majalla on uintimahdollisuus metsälammessa suoraan saunan laiturilta.

Osoite

Koukkujärventie 420
37130 Nokia

Infoa

Hiihtokaudella Koukkujärven maja on avoinna joka päivä klo 10-19.

Ota yhteyttä

050 555 2213
info@kankaantaankisa.fi
kankaantaankisa.fi

Katso myös