Skip to content

Lasten Pirkkaset

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi vuosittain helmikuussa, jonka aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu ympäri Pirkanmaata. Ohjelmaa on tarjolla paikan päällä ja virtuaalisesti 0–12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen.

Vuoden 2022 teema on ”Supervoimaa kulttuurista”, joka johdattaa tutustumaan omiin supervoimiin. Supervoima voi olla jotain pienenpientä, pörröistä tai vaikka äänekästä! Lasten Pirkkasten tapahtumissa saa hullutella, leikitellä, rakentaa oman soittimen tai muuttua vaikka avaruusolioksi!

Nokialla ohjelmassa on esimerkiksi työpajoja, teatteriesityksiä ja Hinttalan taskulamppusuunnistuksia. Pirkkasilla kuntia kiertävä Veera Degerholmin esitys nähdään sekä Virrassa että Linnavuoren kirjastossa.

Nokian ja koko Pirkanmaan ohjelmistoon voit tutustua osoitteessa www.lastenpirkkaset.fi. Huomaa, että osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen.
Muutokset ovat mahdollisia, joten tarkista ajankohtainen info Pirkkasten verkkosivuilta.

Tänä vuonna kulttuurikuukautta vietetään aikaisempaa pidemmällä aikavälillä 1.2.–13.3.2022, jotta mahdollisimman moni tapahtuma pystytään järjestämään. Tapahtumat järjestetään koronaturvallisesti, luethan koronainfon alta.

Koronainfo

Noudatamme koronavirustartuntojen torjumiseen liittyviä viranomaisohjeita. Tapahtumien osallistujamääriä on rajoitettu koronatilanteesta ja eri ohjelmiin sopivista yleisömääristä johtuen. Tästä syystä joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen. Koronapassia ei käytetä.

Tyttö pukeutuneena supersankarin naamioon ja viitatan. Alla lapsia ja nalle pukeutuneena naamiaisasuihin.

Katso myös