Skip to content

Lepoparkki Oy

Lepoparkki on levähdys- ja pysähtymispaikka yksi, kaksin tai perheen kanssa silloin, kun kaivataan rauhaa, saunaa ja mökkeilyä Pyhäjärven maisemissa Nokian Tottijärvellä.

Villa Alma -mökissä on yläkerrassa yhtenäisessä, mutta väliverhoin jaetussa tilassa, makuupaikat kahdeksalle aikuiselle (3 parivuodetta ja kaksi yksikkövuodetta) sekä pinnasänky.

Mökki toimii parhaiten 4-6 henkilölle. Mökin yhteydessä on puulämmitteinen sauna, pihapiirissä erilaisia oleskeluistumaryhmiä, pihapelejä ja erittäin siisti puucee.

Keltainen Kellarisali koulutuksiin ja kokouksiin

Keltaisessa Kellarisalissa on pitkä pöytä, jonka ympärille mahtuu 10 henkilöä. Lisäksi antiikkinen sohvaryhmä 5 hlölle sekä yksittäisiä tuolipaikkoja. Keltaisen Kellarin toisessa tilassa on isohko saareke, jonka äärellä voi vaikka maalata tai pitää seisomakokousta. Tilasta löytyy myös iso lattiapatja ja yhteensä 5 muhkeaa säkkituolia rentoutus- tai meditaatiohetkiä varten. Käytössä on myös vankkarakenteinen hoitotuoli, josta saa tarvittaessa hierontapöydän. Kahvi-teehetkeä varten löytyy astiasto sekä kahvin-/vedenkeitin. Keltaisessa Kellarissa on yksi vesi-wc. Ulko-oven lähettyvillä aivan järven rannalla on pieni patio, jossa pöytä sekä tuoleja taukohetkeä varten. Meditaatiotuoli koivun alla järvenrannassa ja kaarisilta rantapolulla antavat myös oivan mahdollisuuden hiljentyä aistimaan luonnon upean energian. Niemenkärjessä mahdollisuus avonuotion äärellä fiilistelyyn tai tikkumakkaran paistamiseen.

Lepoparkin emännältä ja Co-Rento Voimavarakouluttajalta (R) voit varata erilaisia tunnetyöskentelytekniikoita hyödyntäviä Mielenparkin palveluita tai itseäsi hemmottelevia rentoutushoitoja. Mielenparkin kautta järjestetään myös teemallisia pienryhmätapahtumia ja tyhy-päiviä.

Saunaparkki vie nostalgiseen vanhanajan hirsisaunahetkeen

Oman saunahetken voi varata maksimissaan 6 henkilölle kerrallaan perusvuoroista tai saunan voi varata myös esimerkiksi romanttiseen kahdenkeskiseen hetkeen kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Nostalgiahirsisaunassa on yksi isohko pukuhuone sekä saunatila, joka samalla toimii pesutilana. Katetulla terassilla on lepotuoleja, pöytä, puupenkki ja rottinkisohva. Alaterassilla on käytössä kaasugrilli. Nostalgiasauna on parhaimmillaan neljälle henkilölle, vaikka lauteille kyllä mahtuu kuusi aikuistakin.

Matkaparkki palvelee lyhyen pysähdyksen ja lepohetken tarvitsevaa asuntoautolla kulkijaa

Päätalon yläpihalla on kaksi asuntoautopaikkaa ja koivupuiden lomasta siintelee upea Pyhäjärven Maivaselkä.

Lepoparkin vaaleansiniseksi maalattu mäkki järven rannalla.
Lepoparkin mökissä on vaalea sisustus ja järvelle aukeavat ikkunat.
Lepoparkin punaiseksi maalattu hirsisauna.

Osoite

Niinimäentie 15-19
37310 Tottijärvi, Nokia

Infoa

Mökki- ja saunaparkki avoinna lokakuun 2021 loppuun asti ja uudestaan keväältä 2022. Erillisen sopimuksen mukaan yksittäisiä tilaisuuksia voidaan järjestää.
Mielenparkki, Matkaparkki sekä Keltaisen Kellarin vuokraustoiminta avoinna ympäri vuoden.

Esteettömyys

Keltaiseen Kellarisaliin kulku on esteetön. Samoin liikkuminen Kellarisalin tiloissa on esteetön (vain pieni kynnys wc-tilaan). Mökki- ja saunaparkkiin on useita askelmia joko kivi- tai puuportaita ja terassialueet ovat eri tasoissa. Mökin makuutilat ja kaikki nukkumapaikat sijaitsevat yläkerrassa rappujen päässä. Ulko-WC:ssä on muutama porrasaskelma. Lastenvaunujen kanssa pääsee kulkemaan lähelle mökkiä tai nostalgiasaunaa jyrkähköä, mutta hyväkuntoista huoltorinnettä pitkin.

Ota yhteyttä

050 532 3611
info@lepoparkki.fi
lepoparkki.fi

Katso myös