Skip to content

MetsäFolk 22.8. ja 29.8.

Uulun MetsäFolk on idyllinen ja pienimuotoinen tapahtuma lähiluonnossa. Metsäfolkissa yhdistyy retkeily, kädentaidot ja kulttuuri. Nokialla tapahtuma järjestetään kahdesti, to 22.8. ja to 29.8. klo 17 - 20.

Uulun MetsäFolk on idyllinen ja pienimuotoinen tapahtuma lähiluonnossa. Saattaa olla että luonnonvoimat jyrisevät taustalla taikka aurinko lämmittää. Ja juuri se on yksi tapahtuman hienouksista, lähdetään retkelle ja nautitaan esityksistä luonnon omalla areenalla, tuli sitten äkeitä taikka paistetta.

Metsäfolkissa yhdistyy retkeily, kädentaidot ja kulttuuri. Konserttisarja rikastuttaa esittävää kulttuuria ja ylläpitää sen monimuotoisuutta ottamalla esityksiin mukaan kädentaitajien työnäytökset ja tarinat. Katsojat pääsevät nauttimaan metsän tunnelmasta ja antimista, jotka raamittavat esitykset herkkyydellään.

Loppukesästä 2024 saamme jälleen nauttia ainutlaatuisesta tarjonnasta! Nokialla MetsäFolk järjestetään torstaina 22.8. ja 29.8. klo 17 – 20.

Tarkemmat sijainnit ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin, tapahtumainfoa päivitetään Uulun verkkosivuille. Voit myös seurata tapahtumainfoa ja jakaa tapahtumasta omia kokemuksia somessa tunnisteella #metsafolk ja #visitnokia.

Tapahtuman järjestää Kulttuuriosuuskunta Uulu ja se on osa Operaatio Pirkanmaan ohjelmistoa. Syksyn ohjelmistoa tukee myös Suomen Kulttuurirahaston Siru ja Antti Koirasen rahasto. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Nokian kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa.

Tapahtuma järjestetään myös Tampereella ke 21.8. ja ke 28.8.2024.

Tapahtumapaikat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja: Uulu.fi/Metsäfolk

Katso myös