Nokia-viikko

Nokian kaupungin nimikkoviikkoa vietetään vuosittain toukokuussa.

Nokia-viikkoa vietetään  toukokuussa 18.-26.5.2019. Kaupungin nimikkoviikko on kaikkien nokialaisten yhteisöllinen kevätfestivaali, joka tarjoaa sateenvarjotapahtuman monipuoliselle Nokiaan liittyvää ohjelmalle.

Viikon ohjelman tuottamiseen osallistuu vuosittain lukuisa joukko yhteistyökumppaneita: yhdistyksiä, asukkaita ja yrityksiä. Ohjelmassa on yli sata kaikille avointa ja pääosin maksutonta tilaisuutta: avointen ovien tapahtumia, markkinatunnelmaa, lastenkulttuuria, opastettuja kierroksia sekä liikuntaa.

Tutustu ohjelmaan

 

 

 

Infoa

Kaupungin nimikkoviikko nostaa esille nokialaiset järjestöt, seurat, palvelut sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Yhteisöllinen kevätfestivaali tarjoaa yleisölle yli sata tilaisuutta, joissa voit tutustua kaupungin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin, palveluihin, kulttuuritarjontaan, historiaan ja mielenkiintoisiin paikkoihin.


Viikon ohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut, tiedustelut p. 040 779 9009 tai kulttuuri@nokiankaupunki.fi. Kaupungin lisäksi tapahtumia järjestävät asukkaat ja paikalliset yhdistykset, seurat ja yritykset.


Tapahtumiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainittu. Pyydämme huomioimaan, että osaan tilaisuuksista vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.


Ohjelman muutokset mahdollisia.


Viikon ohjelma jaetaan kesäesitteessä nokialaisiin koteihin viikolla 19. Jos posti ei tavoita esimerkiksi mainoskiellon vuoksi, esitettä on saatavilla jakeluajankohdan jälkeen myös Nokian kirjastoista, uimahallilta, Kerholasta, Hinttalasta ja Taidetalolta. Tapahtumatietoihin esitteen painatuksen jälkeen tulleet muutokset päivitetään näille verkkosivuille, josta voit tarkistaa aina uusimmat tiedot ja aikataulut.


Selaa kesäesitettä


Ota yhteyttä

040 7799 009