Nokia-viikko

Nokian kaupungin nimikkoviikkoa vietetään vuosittain toukokuussa.

Vuoden 2019 Nokia-viikkoa vietettiin 18.-26.5.2019. Kaupungin nimikkoviikko on kaikkien nokialaisten yhteisöllinen kevätfestivaali, joka tarjoaa sateenvarjotapahtuman monipuoliselle Nokiaan liittyvää ohjelmalle.

Viikon ohjelman tuottamiseen osallistuu vuosittain lukuisa joukko yhteistyökumppaneita: yhdistyksiä, asukkaita ja yrityksiä. Ohjelmassa oli mukana yli sata kaikille avointa ja pääosin maksutonta tilaisuutta: avointen ovien tapahtumia, markkinatunnelmaa, lastenkulttuuria, opastettuja kierroksia sekä liikuntaa.

Vuoden 2019 Nokia-viikon tapahtumissa vieraili runsaat 10 000 kävijää.

Tutustu ohjelmaan

 

 

 

 

Infoa

Kaupungin nimikkoviikko nostaa esille nokialaiset järjestöt, seurat, palvelut sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Yhteisöllinen kevätfestivaali tarjoaa yleisölle vuosittain noin 100 tilaisuutta, joissa voi tutustua kaupungin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin, palveluihin, kulttuuritarjontaan, historiaan ja mielenkiintoisiin paikkoihin.


Viikon ohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut, tiedustelut p. 040 779 9009 tai kulttuuri@nokiankaupunki.fi. Kaupungin lisäksi tapahtumia järjestävät asukkaat ja paikalliset yhdistykset, seurat ja yritykset.


Selaa kesäesitettä


Ota yhteyttä

040 7799 009