Nokian Panimo Oy

Rehellisen aito ja itsenäinen suomalainen pienpanimo Nokialla

Tarjoamme ainutlaatuista olutta elämyksiä arvostaville suomalaisille.

Vaalimme perinteikkään oluen panemisen, käsityön ja yhdessä tekemisen perinteitä suurella sydämellä. Ainutlaatuisen olutvalikoimamme seurassa oluen ystävien arjen hetkistä tulee hieman nautinnollisempia ja juhlista vielä vähän hauskempia.

Panimomme sai alkunsa 25 vuotta sitten halusta tehdä paikallisesti asioita omalla tavallamme: käsin, hyvällä porukalla ja laadukkaasti.

Olemme pieniä ja ylpeästi itsenäisiä. Kokomme on vahvuutemme: olemme joustavia, nopealiikkeisiä ja uudistumiskykyisiä emmekä pönötä jäykkinä ja turhantärkeinä. Meillä kaikki tuntevat toisensa ja jokaisen mielipiteitä kuunnellaan.

Suhtaudumme oluen panemiseen vakavasti, mutta emme ole tosikkoja. Silmäkulmistamme voi päivittäin löytää sen pilkkeen, joka säilyttää arkiaskaremme juuri niin hauskana, mitä ainutlaatuisen oluen tuottamiseksi vaaditaan.

Panostamme parhaaseen mahdolliseen laatuun kaikessa toiminnassamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme. Tuotekehitykseen osallistuu koko panimon väki oluttaremme panimomestari Riitta Sulkaman johdolla.

Nuijamiestentie 17, 37120 Nokia

Infoa

Panimon tehtaanmyymälä palvelee tiistaista perjantaihin klo 10-17. Tehtaanmyymälässämme on esillä kaikki oluet, siiderit sekä virvoitusjuomat. Lisäksi pientä purtavaa ja tyylikkäitä fanituotteita.


Lisäksi järjestämme ryhmille tilauksesta panimokierroksia joista lisää: http://www.nokianpanimo.fi/vieraile-panimossa/


Ota yhteyttä

03 342 4200