Nokian Työväen Teatterin ohjelmistossa riemukas komedia Isän vanha ja uusi.

Isän vanha ja uusi on tyylikkään riemukas näytelmä, joka sijoittuu 50-luvun Helsinkiin, arkkitehdin vanhaan ja uuteen kotiin. Eronnut arkkitehti Mauri Pekanpää alkaa lämmittää suhdetta entiseen aviovaimoonsa. Kuviota mutkistaa Maurin nykyinen vaimo Elisabeth ja entiseen vaimoon, Armiin, ihastunut maatalousneuvos Pekka Juhankoski.

Matti Kassila ohjasi Suomi-filmille tämän riemukkaan komedian vuonna 1955. Päärooleissa olivat itseoikeutetusti Tauno Palo ja Ansa Ikonen. Elokuva sai aikoinaan useita Jussi-palkintoja. Varsinkin pääparin suorituksia kiiteltiin erinomaisina. Myös Hillevi Lagerstam oikukkaana Elisabethina oli yksi hänen parhaita roolisuorituksiaan.

Nokian Työväen Teatterin sovituksessa Isän vanha ja uusi rooleissa taituroivat mm. Eero Väätäinen (arkkitehti Pekanpää), Sirpa Kauppila (Armi-rouva), Jannina Heiman (Babs) sekä maatalousneuvos Juhankosken roolissa Juha Oksanen. Arkkitehdin entisessä ja nykyisessä taloudessa tunnelmaa tiivistävät jo nuoriksi aikuisiksi kasvaneet lapset, heidän koulukaverinsa, taloudenhoitajat, tanssiopettajat ja niin edelleen.

Komedian ohjaa Heli Pitkänen. Näyttämölle lavastetaan arkkitehdin molemmat kodit. Puvustus ja koko näyttämökuva viedään 50-luvulle pienintä piirtoa myöten. Menneen ajan tyylikkyyttä ja nostalgiaa korostetaan vielä aikakauden musiikilla.

Kylmänojankatu 3, 37100 Nokia

Infoa

Esityksiä ajalla 22.11.2018 – 31.3.2019.


Varaa lippusi näytelmään lippuvarauksemme kautta.


Lippujen hinnat:

Aikuiset 24 €

Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät: 20 €

Rinkilippu/avustajan lippu/lapset: 12 €

Ryhmät: ryhmät alkaen 20 henkilöä teatterilippu 20 €/hlö ja väliaikakahvit 5 €/hlö, yhteensä 25 €


Ota yhteyttä

050 3468 464