Skip to content

Ravintola Bufferi

Nokia River Golfin klubiravintola Alastalon kartanolla on avoinna kaikille.

Nokian Bufferi sijaitsee miltei Pirkanmaan kauneimmissa maisemissa, Alastalon Kartanossa, joka vehreiden ja vilkkaiden harrastealueiden keskellä henkii mukavasti mennyttä aikaa. Täällä on mukava ottaa niin pientä kuin tuhdimpaa purtavaa kierroksen jälkeen. Monet toki vierailevat meillä jo herkullisen ruoankin vuoksi.

Jos mielesi tekee lähituottajien raaka-aineista tehtyä pastaa, salaattia tai lounaspöytää, tervetuloa. Menumme on monipuolinen ja lämminhenkiseksi kehutussa ympäristössä kaikki maistuu vielä hiukan paremmalta. Ehdottomasti maistamisen arvoinen on tietenkin monivuotinen listasuosikki NRG-Burgeri, jota ei kannata jättää kokeilematta!

Jos kesken kierroksen yllättää akuutti näläntunne tai heikotuksen hetki, muista myös Bufferin Taukokioski, jonka antimilla maila heilahtaa varmasti rennommin.

Tilat kokouksiin ja juhliin

Bufferissa onnistuvat mainiosti erilaiset kokoukset, saunaillat sekä juhlat – upeiden tarjoiluiden kera tietenkin. Aamupalaveri brunssin merkeissä, pidempi lounastapaaminen vai kokouksen päättävä cocktailjuhla? Me toteutamme juuri sinun tarpeillesi sopivan tilaisuuden!

Saat meillä pidettäviin kokouksiin käyttöösi myös tarvittavat AV-välineet. Voit myös vuokrata meiltä teltat, pöydät sekä tuolit juhliisi. Ota yhteyttä ja kerro toivomastasi tilaisuudesta!

Osoite

Alastalontie 33
37120 Nokia

Aukioloajat

ma-su klo 8-18
lounas klo 11-15

Ota yhteyttä

040 098 3131
miikka@bufferi.com
bufferi.com

Katso myös