Ravintola Bufferi

Nokia River Golfin klubiravintola on avoinna kaikille.

Nokian Bufferi sijaitsee Alastalontiellä, Nokia River Golfin yhteydessä. Meille ovat kaikki tervetulleita, olipa kassissasi sitten golfmailoja tai jotain aivan muuta. Kartanomaisen ravintolamme lämminhenkinen tunnelma houkuttelee maistelemaan herkkuja ja ihastelemaan ympärille avautuvaa, vehreää golfkentän maisemaa. Monipuolinen menu, lounasbuffet ja vitriini ovat täynnä maukkaita vaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

Tilamme ovat myös ihanteelliset juhlia ajatellen. Maalaisromanttinen tunnelma, kaunis kattaus, sopiva valaistus ja herkulliset tarjottavat tekevät tilaisuudestasi onnistuneen ja takuuvarmasti mieleenpainuvan. Tervetuloa tutustumaan!

Tilat kokouksiin ja juhliin

Bufferissa onnistuvat mainiosti erilaiset kokoukset, saunaillat sekä juhlat – upeiden tarjoiluiden kera tietenkin. Aamupalaveri brunssin merkeissä, pidempi lounastapaaminen vai kokouksen päättävä cocktailjuhla? Me toteutamme juuri sinun tarpeillesi sopivan tilaisuuden!

Saat meillä pidettäviin kokouksiin käyttöösi myös tarvittavat AV-välineet. Voit myös vuokrata meiltä teltat, pöydät sekä tuolit juhliisi. Ota yhteyttä ja kerro toivomastasi tilaisuudesta!

Alastalontie 33, 37120 Nokia

Infoa

Olemme avoinna kesäkaudella aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä.

Lounas arkisin klo 11-15.


Ota yhteyttä

040 0983131