Skip to content

SPR Nokian toimitila

Juhla- ja kokoustila Pirkkalaistorin liikekeskuksessa Nokian ydinkeskustassa.

Suomen Punaisen Ristin Nokian osaston toimitila on 250 neliötä. Tilassa on iso juhla- ja kokoustila 45 henkilölle ja se on osin yhdistettävissä aulatilan kanssa, jossa lisätila 15 henkilölle.

Tila sijaitsee Pirkkalaistorin Liikekeskuksen 2. kerroksessa. Tilaan on invatasoinen hissi ja portaat liikekeskuksen aulasta sekä kulku myös Härkitien puolelta. Tiloissa on esteetön kulku ja 2 vessaa, joista toinen on invatasoinen.

Keskeisen sijainnin lisäksi molemmin puolin liikekeskusta on isot parkkitilat kahden ja kolmen tunnin parkkikiekkopaikoin.

Remontoitu keittiö koneineen on asiakkaan käytettävissä. Kylmätiloja on runsaasti. Keittiö- ja astiavalmius on isollekin porukalle. Kahvitarjoilutyyppinen tarjoilu on tilattavissa Punaiselta Ristiltä.

Tiloissa on käytettävissä kattotykki, langaton verkko ja muuta kokousvälineistöä.

Tilavuokra on 30 euroa/tunti. Minimivuokrausaika on kaksi tuntia ja yli kolmen tunnin tilaisuuksista veloitamme yhteensä 90 euroa.

Suomen Punaisen Ristin Nokian osaston tiloissa etualalle katettu pöytä kuohuviinilaseille. Taka-alalla juhlatila, jossa pöytiä ja tuoleja juhlakattauksessa. Pöydillä valkoiset pöytäliinat ja kukka-asetelmat. Kattoon on ripustettu paperikennopalloja ja serpentiiniä.

Osoite

Pirkkalaistori 1
37100 Nokia

Ota yhteyttä

Lisätiedot ma-to klo 10-16:
0400 132 006
toiminnanohjaaja Satu Luoto

nokia@osasto.punainenristi.fi
https://rednet.punainenristi.fi/node/560

Katso myös