Skip to content

Tapsan Tahdit 5.8.2021

Tapsan Tahdit on perinteikäs, kotimaisen kevyen musiikin tapahtuma, joka järjestetään vuosittain elokuussa. Vuonna 2021 Tapsan Tahteja ei järjestetä täydessä laajuudessaan terveysturvallisuussyistä.

Tapsan Tahdit juhlitaan vuosittain kolmipäiväisenä tapahtumana Nokian Pirkkalaistorilla. Tapahtuman yhteydessä on jaettu kotimaisen kevyen musiikin palkinto Iskelmä-Finlandia.

Iskelmä-Finlandia jaetaan Nokialla 5.8.

Iskelmä-Finlandia jaetaan 19. kerran Nokialla torstaina 5.8. klo 18.00. Palkinnonsaaja julkistetaan ja palkitaan yleisölle maksuttomassa puistopiknik-tapahtumassa Nokian Poutunpuistossa. Voittaja myös esiintyy palkitsemisen yhteydessä. Tapahtuma striimataan, jotta yleisö pääsee nauttimaan sisällöstä paitsi paikan päällä myös etänä.

Nokian kaupunki myöntää vuosittain 10 000 euron arvoisen Iskelmä-Finlandia -palkinnon suomalaiselle kevyen musiikin esittäjälle, joka on ansiokkaasti esittänyt suomalaista iskelmä- ja populaarimusiikkia. Voittajan valitsee ammattilaisraati. Palkinnon luovuttavat Iskelmä-Finlandia -palkintoraadin ja Nokian kaupungin edustajat.

Nokian tähdet -konsertti

Iskelmä-Finlandia -juhlallisuuksien lisäksi puistopiknik-tapahtumassa on tarjolla ”Nokian Tähdet” -konsertti, jossa esiintyvät Johanna Debreczeni, Ninni Martikainen, Jerkka Virtanen ja Pasi Kivimäki. Luvassa on myös muuta paikallista ohjelmaa.

Osoite

Pirkkalaistori
37100 Nokia

Ota yhteyttä

info@tapsantahdit.fi
tapsantahdit.fi