Skip to content

Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu 2.-4.7.

Uusi Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu kerää hyvästä ruoasta ja juomista nauttivat herkuttelijat Nokialle 2.-4.7.2021.

Kaupungin parhaat ravintolat ja kahvilat tarjoilevat makuelämyksiä maisteluannoksina vain kolmen euron hintaan perjantaista sunnuntaihin klo 12-18. Tapahtuman annoksissa on mukana runsaasti luovuutta, uusia makuja sekä tietysti nokialaisuutta. Jokaisessa ruoka- tai juoma-annoksessa on jokin kytkös Nokiaan.

Mukana tapahtumassa ovat jo:
ABC Kolmenkulma Rounionkatu 140
Bistro Minea Kauppakatu 2
EväsBaari Vannekatu 3
Food & Cafe Frida Välikatu 14
Kahvila Rokki Pitkäniementie 76
Kataja Kahvila-Konditoria Välikatu 19
Nokian Panimon Keisari Kauppa & Terassi Nuijamiestentie 17
Pancho Villa Nokia Pirkkalaistori 1-3
Pepper Bar & Restaurant – Nokia Välikatu 18
Ravintola Bufferi Alastalontie 33
Scandic Eden Nokian ravintolat Food Market ja Little Italy, Paratiisikatu 2
Vanamo Hiking -eräruokapalvelut, Sarpatin ulkoilualueen nuotiopaikka (Kennonnokan parkkipaikalta kuntoilureittiä pitkin alle kilometri, polulta viitta nuotiopaikalle)

Yleisön on mahdollista kerätä ravintoloista merkintöjä suunnistuspassiin. Suunnistuspasseja on saatavilla kaikista tapahtumassa mukana olevista ravintoloista ja kahviloista. Merkinnän passiin saa, kun ostaa vähintään yhden maisteluannoksen jokaisesta ravintolasta. Kun leimoja on kerätty kuusi, passi on täynnä ja sen voi jättää mihin tahansa ravintolaan. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan useita palkintoja, mm. ravintola- ja kylpylälahjakortteja, kakkuja jne.

Nokian yrittäjät ry on tapahtuman yhteistyökumppani ja myy yrityslippuja (3€ sis. alv 14%) firmoille ennen tapahtumaa. Annosliput ovat kiva idea yritykselle asiakaslahjoiksi tai vaikka henkilökunnalle kesälahjaksi tai tykypäivän viettoon. Yrityslippuja voit ostaa Nokian yrittäjiltä p. 040 164 7761 tai nokianyrittajat@gmail.com.

Viikonlopun aikana käydään myös leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta. Yleisö voi äänestää parasta annosta verkkolomakkeen kautta ja antaa samalla palautetta tapahtumasta. Äänestysaikaa on perjantaista 2.7. klo 12 sunnuntaihin 4.7. klo 18. Lomake aukeaa tälle sivulle tapahtuman alkaessa. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja!

Infoa

Taste of Nokia -tapahtuma Facebookissa

Taste of Nokia -tapahtuman järjestävät nokialaiset ravintolat ja kahvilat yhteistyössä Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjät ry:n kanssa.

Tiedustelut

Lisätietoa tapahtumasta ja ravintoloiden ilmoittautumiset mukaan tapahtumaan: tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi