Skip to content

Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu 1.-3.7.2022

Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu kerää hyvästä ruoasta ja juomista nauttivat herkuttelijat Nokialle 1.-3.7.

Kaupungin parhaat ravintolat ja kahvilat tarjoilevat makuelämyksiä maisteluannoksina vain kolmen euron hintaan perjantaista sunnuntaihin klo 12-18. Tapahtuman annoksissa on mukana runsaasti luovuutta, uusia makuja sekä tietysti nokialaisuutta.

Katso kaikki Taste of Nokia -annokset ja poimi suosikkisi verkkokuvastosta!

Tapahtumassa mukana olevat ravintolat ja kahvilat

Kerää tapahtumapassi täyteen ja osallistu arvontaan

Yleisön on mahdollista kerätä ravintoloista merkintöjä tapahtumapassiin. Passeja on saatavilla kaikista tapahtumassa mukana olevista ravintoloista ja kahviloista.

Merkinnän passiin saa, kun ostaa vähintään yhden maisteluannoksen. Kustakin ravintolasta voi saada vain yhden leiman yhtä passia kohden. Kun leimoja on kerätty kuusi samaan passiin, tapahtumapassi on täynnä ja sen voi jättää mihin tahansa ravintolaan tai kahvilaan. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja.

Täysiä tapahtumapasseja palautettiin yhteensä 424 kappaletta, ja kaikki passin palauttaneet osallistuivat ravintola- ja kahvilalahjakorttien arvontaan. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Äänestä parasta annosta

Viikonlopun aikana käydään leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta. Yleisö voi äänestää suosikkiannostaan ja antaa samalla palautetta tapahtumasta. Äänestysaika alkaa perjantaina 1.7. klo 12 ja päättyy maanantaina 4.7. klo 12.

Äänestyksen tulos julkaistaan verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Taste of Nokia -yleisöäänestyksen voitti ravintola Wäinön maisteluannos eli Club Sandwich, joka sisälsi pariloitua porsaankylkeä, cheddaria, tuoreita kasviksia ja Nokian Panimon omenasiiderillä marinoitua punasipulia. Parhaan annoksen äänestykseen osallistui lähes 200 henkilöä.

Lue lisää tiedotteestamme Nokian kaupungin verkkosivuilta.

Infoa

Taste of Nokia -tapahtuman järjestävät nokialaiset ravintolat ja kahvilat yhteistyössä Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjät ry:n kanssa.

Tiedustelut

Lisätietoa tapahtumasta: tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Katso myös