Skip to content

Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu 28.–30.6.2024

Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu kerää hyvästä ruoasta ja juomista nauttivat herkuttelijat Nokialle 28.–30.6.2024

Kaupungin parhaat ravintolat ja kahvilat tarjoilevat makuelämyksiä maisteluannoksina vain 3,50 euron hintaan perjantaista sunnuntaihin klo 12–18. Tapahtuman annoksissa on mukana runsaasti luovuutta, uusia makuja sekä tietysti nokialaisuutta.

Mukana tapahtumassa ovat seuraavat ravintolat ja kahvilat:

Kohteiden maisteluannoksiin voi tutustua verkkokuvaston kautta, mukana on monta suolaista ja makeaa annosta sekä erilaisia juomia.

 

Kerää tapahtumapassi täyteen ja osallistu arvontaan

Yleisön on mahdollista kerätä ravintoloista merkintöjä tapahtumapassiin. Passeja on saatavilla kaikista tapahtumassa mukana olevista ravintoloista ja kahviloista.

Merkinnän passiin saa, kun ostaa vähintään yhden maisteluannoksen. Kustakin ravintolasta voi saada vain yhden leiman yhtä passia kohden. Kun leimoja on kerätty kuusi samaan passiin, tapahtumapassi on täynnä ja sen voi jättää mihin tahansa ravintolaan tai kahvilaan. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja.

Äänestä parasta annosta

Viikonlopun aikana käydään leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta. Yleisö voi äänestää suosikkiannostaan verkkokuvaston kautta ja antaa samalla palautetta tapahtumasta. Äänestysaika alkaa perjantaina 28.6. klo 12 ja päättyy maanantaina 1.7. klo 12.

Äänestyksen tulos julkaistaan verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Huristele katujunan kyydillä sunnuntaina

Tampereelta tuttu katujuna puksuttelee Nokialla sunnuntaina 30.6.2024. Katujunan kyytiin pääsee reitille nimetyiltä pysäkeiltä. Katujunassa on 48 istumapaikkaa, emme voi taata, että kaikki mahtuvat kyytiin haluamaltaan pysäkiltä, joten valmistaudu käyttämään tarvittaessa myös muita kulkuvälineitä.

Reitti ja aikataulu

  • Pohjoinen reitti (kesto n. 20 min), lähdöt klo 12, 13, 14, 15 ja 16

Härkitie, pysäkki Pirkkalaistori (torin puolella) – Välikatu – Yrittäjäkatu – pysäkki Keskuskenttä – Nokian valtatie – Pinsiöntie – pysäkki Tyttölä (Konditoria Lehtosen puolella) – Härkitie -pysäkki Pirkkalaistori

  • Eteläinen reitti (kesto n. 40 min), lähdöt klo 12.20, 13.20, 14.20, 15.20 ja 16.20

Härkitie, pysäkki Pirkkalaistori (Harjucenterin puolella) – Pirkkalaistie – pysäkki Kumitehdas – Emäkoskentie – Nuijamiestentie – pysäkki Eden (lähdöt 12.40, 13.40, 14.40, 15.40 ja 16.40) – Viholankatu – Emäkoskentie – pysäkki Kumitehdas – Pirkkalaistie – Härkitie – pysäkki Pirkkalaistori

Huom. reittimuutokset vielä mahdollisia, tarkempi aikataulu päivittyy viimeistään tapahtumaviikolla.

 

Infoa

Taste of Nokia -tapahtuman järjestävät nokialaiset ravintolat ja kahvilat yhteistyössä Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjät ry:n kanssa.

Tiedustelut

Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Katso myös