Skip to content

Tehdas 108

Tehdassaaren Luova Keskus tarjoaa kulttuuria, viihdettä ja hyvinvointia.

Tehdas 108 – Tehdassaaren Luova Keskus sijaitsee Nokian kaupungin keskusta-alueella nimensä mukaisesti saaressa. Vuonna 1935 rakennettu punatiilinen rakennus on alkujaan ollut Nokia-yhtiön konekorjaamo ja -paja, mutta on myös toiminut muun muassa kynttilä- sekä kissanhiekkatehtaana.

Tehdas 108  vuokraa tilojaan sekä tuottaa tapahtumia ja palveluita yksityisille, yrityksille, yhteisöille sekä kunnille. Tehdas 108:n kokonaistoiminta on jaettu seitsemään osa-alueeseen: Musiikki, Ruoka, Taide, Hyvinvointi, Design, Teatteri ja Sirkus.

Tehdas 108 -yhteisön vahvuudet piilevät rohkeissa konsepteissa, joissa ennakkoluulottomasti aloja ja osaamisia yhdistelemällä luodaan ennen kaikkea elämyksiä ajan hermolla. Samalla madalletaan kynnystä laajemman kohdeyleisön saattamiseksi taiteen ja kulttuurin sekä hyvinvoinnin pariin.

Café Saaren valikoimissa mm. legendaarista, itseleivottua spelttipuustia, raikkaita virvokkeita, suolaista ja makeaa (myös kasvis ja gluteeniton), luomujäätelöä, erikoiskahveja sekä luomuteetä.

Uniikki ympäristö juhlille ja kokouksille

Tehdas 108:n yhteisöllinen, inspiroiva ja monialainen tilaympäristö mahdollistaa erilaisen ja mieleenpainuvan kokouselämyksen. Koko- tai puoli päivää sisältää kokoustarvikkeiden lisäksi ravitsevan keittolounaan sekä “pienen piristyksen”. Lue lisää Tehdas 108:n yrityspalveluista.

Räätälöidyt paketit erilaisten juhlallisuuksien toteuttamiseen catering-, ohjelma- ja lisäpalveluineen yhdessä uniikin tilaympäristön kanssa.

Johdolle ja henkilöstölle suunnatut työhyvinvointivalmennukset ja -työpajat työelämän haasteiden ratkonnan tueksi. Konseptit on luotu tiimityön, kommunikaation ja vuorovaikutuksen teemojen ympärille ja aiheita lähestytään luovien keinojen kautta. Tyhy-päivät toteutetaan yhteistyössä yhteisön ammattilaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehdas 108:n Café Saaren myyntitiski, jossa on esillä jäätelöitä, spelttipuusteja sekä suolaisia leivonnaisia. Taustalla näkyy miesmyyjä tiskin takana.
Tehdas 108:n Salonki-tila, jota voi vuokrata tapahtumiin tai kokouksiin. Tilan keskellä on punainen sohva- ja tuoliryhmä, jossa ihmiset kahvittelevat.

Osoite

Souranderintie 2, Tehdassaari
37100 Nokia

Infoa

Café Saari ja myymälä ovat avoinna tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 14-18.

Joka sunnuntai Café Saaren aukioloaikana, klo 15–16.30 välillä, on 108 -yhteisön järjestämä PopUp Estradi, luovan toiminnan avoin tila, jossa ohjelmaa kaiken ikäisille. Estradissa avoinna myös Lasten peuhumaa yläkerran salissa.

Ota yhteyttä

050 542 8291
asiakaspalvelu@tehdas108.fi
tehdas108.fi

Katso myös