Skip to content

Tuhdimmat Klubit Kerholassa

Tuhdimmat Tahdit järjestää huippuesiintyjien klubikeikkoja Nokian legendaarisessa Kerholassa.

Tulevat keikat

7.10. Rytmihäiriö

Surmacoren sanansaattaja Rytmihäiriö julkaisee loppukesästä uuden albumin ”Surmacore” ja juhlistaa sitä mittavalla kiertueella. Nokian Kerholaan yhtye saapuu lauantaina 7. lokakuuta. Rytmihäiriön edellisestä levystä ”Gambinapsykoosi” on kerennyt vierähtää jo viisi vuotta ja uutukaista albumia on odotettu kuin kuuta nousevaa. Syksyllä surmacoren ilosanoma raikaa ja pitti pyörii!

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Tuhdimmilla klubikeikoilla käy maksuvälineenä vain kortti. Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. Ikäraja K-18.

20.10. Huora + Paha Lampi

Äärimmäisen kovista livevedoistaan ja tarttuvista biiseistään tunnettu Huora palaa syksyllä Nokialle. Punkrock-yhtyeen odotettu keikka koittaa Kerholassa perjantaina 20. lokakuuta. Illan alkulämmöistä vastaa tiukkaa trash/punk-paahtoa tykittävä Paha Lampi.

Huora julkaisi vuonna 2022 viimeisimmän albuminsa ”Älä luovuta”, joka nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Räyhäkkäästi riffittelevä ja kantaaottava albumi on taattua Huora-yhtyettä, jonka tahdissa nostetaan malja heikoimmille ja lähdetään polvet edellä pittiin. Parhaillaan uutta materiaalia valmistelevan Huoran seuraavan albumin julkaisee Sakara Records.
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Tuhdimmilla klubikeikoilla käy maksuvälineenä vain kortti. Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. Ikäraja K-18.

21.10.2023 Stam1na

Metallisuuruus Stam1na julkaisee syksyllä uuden levyn ”X” ja lähtee tähänastisen uransa mittavimmalle kiertueelle. Nokian Kerholaan lemiläislegenda saapuu lauantaina 21. lokakuuta. Moninkertaisesti Emma-palkittu ja lukuisia jalometallilevyjä 27-vuotisen uransa aikana saanut Stam1na kuuluu kotimaisen musiikin harvalukuiseen suurmestarisarjaan.

Perjantaina 29. syyskuuta ilmestyvä, järjestyksessään 10. albumi jatkaa tinkimättömän kokoonpanon omintakeista linjaa genrensä ennakkoluulottomana uudistajana. Myös kansainvälistä mainetta ansainneen yhtyeen tarina julkaistaan 27. syyskuuta Liken Kustannuksen julkaisemana, Ari Väntäsen kirjoittaman ”Muistipalatsi”-teoksen muodossa.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Tuhdimmilla klubikeikoilla käy maksuvälineenä vain kortti. Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

15.12.2023 Indica

Yhtenä Suomen musiikkimaailman 2000-luvun merkittävimmistä rockbändeistä tunnettu Indica saapuu Nokian Kerholaan. Huikean paluun tehneen yhtyeen omaleimaista soundia luonnehtivat solisti Jonsun lauluääni, konstailemattomat ja raikkaat sävellykset sekä ajanhenkiset, mutta ikuisuuden ja ajattomuuden kysymyksiä henkivät sanoitukset, joihin on tuotu mukaan kansanrunoudellisia aineksia.

Indican jättihittejä ovat muun muassa Ikuinen virta, Scarlett, Vuorien taa ja Linnansa vanki. Yhtyeen vuonna 2004 julkaistu debyyttialbumi Ikuinen virta myi kultaa ja platinaa ja seuraava Tuuliset tienoot vuodelta 2006 myi puolestaan kultaa. Yhtyeen odotettu uutuussingle ”Vuonna 95” julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

13.1.2024 Miljoonasade: Ohita intro -kiertue

Legendaarinen Miljoonasade saapuu levyjulkkarikiertueellaan Nokialle. Ikoninen suomirock-pumppu julkaisee uuden levynsä ”Ohita Intro” 6. lokakuuta ja valtaa Kerholan lavan lauantaina 13. tammikuuta 2024. Odotettujen uusien kappaleiden lisäksi keikalla tullaan kuulemaan Miljoonasateen valtavan hittirepertuaarin kultaisimpia klassikoita.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Tuhdimmilla klubikeikoilla käy maksuvälineenä vain kortti. Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Osoite

Kerhola
Souranderintie 13
37100 Nokia

Infoa

Liput kaikille keikoille myy Tiketti ja Lippupiste.

Useimmat tapahtumat ovat sallittuja kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi, ellei toisin ilmoiteta. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Huomioithan, että Kerholassa on käytössä vain korttimaksu.

Ota yhteyttä

tuhdimmattahdit.com

Katso myös