Skip to content

Tuhdimmat Klubit Kerholassa

Tuhdimmat Tahdit järjestää huippuesiintyjien klubikeikkoja Nokian legendaarisessa Kerholassa.

Tulevat keikat

24.-25.11.2023 Nokian Tuhdimmat pikkujoulut

Viikonlopun aikana revittellään niin livemusiikin kuin kasaridisconkin tahtiin. Perjantaina 24.11. lavan ottaa haltuun Steve ’n’ Seagulls, joka nostaa pikkujoulutunnelman laipioon ainutlaatuisen musiikin keitoksellaan. Rock- ja metal-klassikoiden uudelleensovituksista sekä omasta tuotannostaan kansainvälisestikin tunnettu yhtye tuo Kerholaan unohtumattoman timantinkovan liveshow’n.

Lauantaina 25.11. discopallojen välkettä Kerholaan tuo supersuosittu aikuisten K40 Kasari-Disco. Pikkujoulukansaa tanssittamassa ovat Kasari Radion juontajana tunnettu DJ Salsa Sinisalo sekä Tampereen oma legenda DJ Juissi. Laitetaan kasaribileet käyntiin ja juhlitaan, kuin silloin ennen!

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Ovella peritään eteispalvelumaksu.
Steve ’n’ Seagulls + special guest

Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

15.12.2023 Indica

Yhtenä Suomen musiikkimaailman 2000-luvun merkittävimmistä rockbändeistä tunnettu Indica saapuu Nokian Kerholaan. Huikean paluun tehneen yhtyeen omaleimaista soundia luonnehtivat solisti Jonsun lauluääni, konstailemattomat ja raikkaat sävellykset sekä ajanhenkiset, mutta ikuisuuden ja ajattomuuden kysymyksiä henkivät sanoitukset, joihin on tuotu mukaan kansanrunoudellisia aineksia.

Indican jättihittejä ovat muun muassa Ikuinen virta, Scarlett, Vuorien taa ja Linnansa vanki. Yhtyeen vuonna 2004 julkaistu debyyttialbumi Ikuinen virta myi kultaa ja platinaa ja seuraava Tuuliset tienoot vuodelta 2006 myi puolestaan kultaa. Yhtyeen odotettu uutuussingle ”Vuonna 95” julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

16.12.2023 Maustetytöt

Maaliskuussa uuden odotetun albuminsa ”Maailman onnellisin kansa” julkaisseen duon tarttuvat melodiat yhdistettynä arkirealistisiin sanoituksiin ovat vastustamaton yhdistelmä, jossa on kaikille jotain tuttua. Maustetyttöjen loppuunmyydyt keikat, kultalevyt ja Emmat ovat vakiinnuttaneet heidän asemansa yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

13.1.2024 Miljoonasade: Ohita intro -kiertue

Legendaarinen Miljoonasade saapuu levyjulkkarikiertueellaan Nokialle. Ikoninen suomirock-pumppu julkaisee uuden levynsä ”Ohita Intro” 6. lokakuuta ja valtaa Kerholan lavan lauantaina 13. tammikuuta 2024. Odotettujen uusien kappaleiden lisäksi keikalla tullaan kuulemaan Miljoonasateen valtavan hittirepertuaarin kultaisimpia klassikoita.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Tuhdimmilla klubikeikoilla käy maksuvälineenä vain kortti. Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Osoite

Kerhola
Souranderintie 13
37100 Nokia

Infoa

Liput kaikille keikoille myy Tiketti ja Lippupiste.

Useimmat tapahtumat ovat sallittuja kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi, ellei toisin ilmoiteta. Ovella peritään eteispalvelumaksu. Huomioithan, että Kerholassa on käytössä vain korttimaksu.

Ota yhteyttä

tuhdimmattahdit.com

Katso myös