SUP-lautailua Kennonnokan uimarannalla

Kuntotehdas Punaisen Oven Varasto vuokraa Kennonnokan uimarannalla SUP-lautoja sekä tarjoaa alkuopastuksen lisäksi myös jatkuvaa ohjausta järvellä sekä yksityisasiakkaille että yrityksille sopimuksen mukaan. Tarjolla on myös erilaisia kursseja ja retkiä aloittamiskynnystä madaltamaan.

Varastossa on erilaisia SUP-lautoja sekä ilmatäytteiset yksikkö- ja kaksikkokajakit. Voit vain saapua paikalle ja vuokrata laudan, joko heti vapaana olevan tai odottaa hetken vapautumista. Etukäteen voi tehdä varauksen (väh. yhden tunnin vuokraus) soittamalla. Ennen suppailua täytetään vastuuvapautuslomake.

Varasto pyritään pitämään auki koko päivän aamusta iltamyöhään sään salliessa. Sateessa on erityisen elämyksellistä ja mukavaa suppailla, mutta ukkosella ei voi lähteä järvelle.

Rannalla on myös kuntoilualue, josta voi lainata treenivälineitä ja leluja rannan käyttäjien iloksi maksutta. Varastolta löytyy mm. 2 x 4 metrin painonnostolava telineineen, 15/20kg kisalevypainosarja 150kg, kahvakuulia, voimistelurenkaat, slam balleja sekä muita pienvälineitä.

Kennonnokka, Nokianvaltatie 1, 37100 Nokia

Infoa

Hinnasto:

5€, 30 min.

10 €, 1 tunti

20 €, 2 tuntia

30 €, 3 tuntia


Ota yhteyttä

041 317 3441