Eläinavusteista toimintaa lumoavien laamojen kanssa sekä kokous- ja juhlapalvelua Pinsiössä

Villa Alpaca tarjoaa eläinavusteista toimintaa lumoavien laamojen kanssa Pirkanmaalla Pinsiössä. Villa Alpacassa ei suoriteta, täällä viihdytään ja koetaan elämyksiä kunkin ryhmän haluamalla tavalla; esteettömästi, kiireettömästi ja turvallisesti, tarvittaessa ikkunalasin takaa laamoihin tutustuen.

Tarjolla on mm. laamavaelluksia, herkutteluhetkiä ja vaikka paljussa kylpemistä. Luonamme voit viettää syntymäpäiviä, kokoushetkiä, tyky-päiviä tai teemoitettuja kurssipäiviä laadukkaissa puitteissa luonnonrauhasta nauttien.

Villa Alpacan tilat soveltuvat erinomaisesti yksityis- ja yritystilaisuuksiin (talvella maksimissaan 20 henkilölle, kesäkaudella isommalle osallistujamäärälle). Tiloissa on wc, suihku, langaton verkkoyhteys, televisio, takka sekä varusteltu keittiö. Tupaan on esteetön pääsy ramppia pitkin ja linja-autolla pääsee hyvin pihaan asti. Pihassa on grillikatos, pergola, palju, puucee, ja kaksi nuotiopaikkaa. Eläimet eivät vieraile sisätiloissa.

Villa Alpacan yhteydessä toimii pitopalvelu Buen Gusto, josta voitte tilata vierailunne yhteyteen ruokailun tai kahvituksen.

 

Pitopalveluyritys Buen Guston kattava buffetpöytä.

Pitopalveluyritys Buen Guston valmsitama mansikkakermatäytekakku.

 

Manunahteentie 92, 39150 Nokia

Infoa

Villa Alpaca on kotitila. Sovittehan aina vierailustanne luonamme ja mahdollisten omien lemmikkien mukaanottamisesta etukäteen.


Huolehdithan osaltasi laamojemme hyvinvoinnista ja vierailet luonamme puhtaissa vaatteissa ja jalkineissa, joilla ei ole vierailtu muilla eläintiloilla.


Ota yhteyttä

045 133 5411