Villa Silva

Tilausravintola

Villa Silva on pääsääntöisesti tilausravintola. Juhlien tarjoilut pohditaan asiakkaan kanssa yhteistuumin keittiöhenkilökunnan avustuksella, jotta siitä saadaan mieleinen ja kaikella tavalla hyvä kokonaisuus, me siis kuuntelemme asiakasta.

Silvapidot Oy vastaa tarjoilusta. Ruoka valmistetaan talon omassa keittiössä ja yritämme hyvin paljon hyödyntää lähialueen tuottajia. Asiakkaan mieltymykset ovat meidän lähtökohtamme ja siksi menut pyritään suunnittelemaan yhdessä asiakkaan ja keittiömestarimme kanssa eli menumme ovat aina yksilöllisesti asiakkaan toivomusten mukaan räätälöity. Yhdessä keittiömestarimme kanssa voitte suunnitella ikimuistoiset, unohtumattomat herkut juhliinne.

Talomme ulkopuolisiin tilaisuuksiin kauttamme on mahdollista tilata erilaisia salaatteja, voileipäkakkuja sekä maukkaita täytekakkuja.

Penttilänkatu 1, 37100 Nokia

Infoa

Vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä sekä joulua edeltävällä viikolla talossamme on noutopöytä katettuna. Silloin on mahdollista tulla nauttimaan talomme viihtyisästä tunnelmasta ja maittavasta ruuasta. Pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa puhelimitse.


Ota yhteyttä

0400 842581