Skip to content

Villa Silva

Villa Silva on yli satavuotias entinen tehtaanjohtajan edustushuvila, joka on aiemmin toiminut juhla- ja kokouspaikkana. Villa Silva on avoinna joka päivä tarjoten lounasta ja à la cartea arkisin sekä viikonloppuisin á la cartea päivästä iltaan.

Villa Silvan motto on ”Rennon herkullinen”, joka tarkoittaa sitä mitä lupaakin. Skandinaavisiin lähituotteisiin luottava, mutta ranskalaisesta keittiötaidosta ammentava ravintola on tarkoitettu kaikille ikää ja sukupuolta katsomatta. Villa Silvaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ilman turhaa pönötystä. Annoksia löytyy niin nopeaan evästämiseen kuin pitkään illanviettoonkin. Villa Silvassa teemme muun muassa kaikki leivät itse alusta alkaen omassa leivontatilassamme.

Kabinetit

Villa Silvan toisessa kerroksessa sijaitsevat kabinetti- ja juhlatilat, jotka soveltuvat alle kymmenen hengen tilaisuuksiin kuin yhdistettynä yli viidenkymmenen hengen kokouksiin tai juhliin asti. Tilat soveltuvat esimerkiksi hyvin kokouspäivään, henkilökunnan juhlaan, syntymäpäiviin, luokkakokouksiin, muistotilaisuuksiin tai vaikka tasting-tilaisuuteen tai karonkkaan.

Kabineteista löytyvät modernin AV-tekniikan lisäksi mm. oma WC ja kylmäkaappi, josta asiakkaat voivat hakea juomaa tarpeen mukaan.

Tehtaanjohtajan kabinetti on paikka, jossa isompikin seurue voi viettää aikaa omassa rauhassa saaden kuitenkin kaikki ravintolapalvelut. Kabinetteihin on aina räätälöitävissä oma menu tai voitte valita tarjoilun myös listaltamme.

Yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme tilauksesta mm. niin aamiaispalaveria kuin lounaskokousta tai vaikka koko päivän kestävän kokouspäivän, jonka kruunaa rennompi loppuyhteenveto kolmannen kerroksen saunatiloissa. Tilavuokraa ei peritä ruokailevilta ryhmiltä.

Saunatilat

Villa Silvan kolmannessa kerroksessa sijaitsevat viihtyisät 10-25 henkilön saunatilat. Tunnelmallinen saunatilamme tarjoaa pehmeät löylyt. Takkatilassamme voi nauttia tulen loimusta, viettää hieman rennomman kokouksen tai iloisen illanvieton. Takkatilassa on 65” TV yhdistettynä verkkoon sekä Samsung Q810B soundbar bassokaiuttimella.

Saunatilaan on tilatavissa tarjoilut alakerran ravintolasta ja myös erikseen valittavia saunamenuja esim. siipiä ja muuta rentoa sormin syötävää. Saunatilojen varustukseen kuuluvat myös täydet juomakaapit, joista teemme kulutuksen mukaan laskun illan päätteeksi. Henkilökuntamme on myös aina saatavilla tarpeen mukaan.

Saunan puolella varusteluun kuuluu kertakäyttöpefletit, suihkusaippuat seinätelineissä sekä hiustenkuivaajat. Tilauksesta saunalle saa myös pyyhkeet valmiiksi.

Saunatilamme varattavissa saunailtaan, pikkujoulusaunaan, firman juhliin tai muuten vaan mukavaan illanviettoon! Otathan huomioon, että sauna on anniskelualuetta, joten omien saunajuomien nauttiminen on kielletty.

Villa Silvan puutarha

Ravintolan puutarha palvelee kesäaikaan sään salliessa. Puutarhassa voi pistäytyä virkistävillä juomilla. Puutarhaan on rakennettu tiloja ja erillisiä sohvaryhmiä, joissa voi omassa rauhassa nauttia kesäpäivästä.

Osoite

Penttilänkatu 1
37100 Nokia

Infoa

Lounasaikana klo 11-14 tarjolla on vain lounasannoksia. À la carte -lista on tarjolla arkisin klo 14 alkaen.

Ota yhteyttä

040 6555 147
ravintola@villasilva.fi 
villasilva.fi

Katso myös