Skip to content

Villa Silva

Villa Silva on satavuotias arvokas, historiallinen juhlatalo Nokian keskustassa. Sen tunnelmallinen miljöö tarjoaa upeat puitteet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden.

Villa Silva soveltuu erinomaisesti lämminhenkisten perhejuhlien pitopaikaksi. Talossa on viihtyisät ja innostavat puitteet erilaisiin yritystilaisuuksiin, tarjoamme käyttöönne nykyaikaiset kokousvälineet. Villa Silvassa on ylimmässä kerroksessa leppoisat löylyt tarjoava sauna. Saunottelun välillä ja jälkeen on mahdollista rentoutua takkahuoneen rauhoittavassa ilmapiirissä. Autamme Sinua valitsemaan tilaisuuteesi sopivan tilan.

Villa Silvan kauniin, idyllisen kartanomaisen pihapiirin miljöössä on mahdollista myös monenlaiset ulkoilmatapahtumat juhlien ja kokousten yhteydessä. Pihassa on huvimaja, jossa on mahdollista grillailla. Kesäaikaan terassilla voi istuskella ja nauttia vanhan ajan tunnelmasta kahvikupposen ääressä tai viiniä siemaillen. Pihaa on mahdollista käyttää myös talvisajan tapahtumissa. Siellä on vihitty jääalttarin ääressä useampi vihkipari. Syksyiltojen hämärtyessä piha on parhaimmillaan soihtujen antaessa valoaan ruskan värittämään puutarhaan.

Kokoustilat

Villa Silvan toisen kerroksen kauniit, rauhalliset kokoustilat ovat oiva paikka irtautua arjen rutiineista. Tarkastella menneitä tapahtumia ja tehdä hyviä päätöksiä tulevaan, kouluttautua uuteen ja pitkän päivän päätteeksi sitten kiivetä vielä kerros ylemmäksi saunaosaston miellyttävään, rentouttavaan ilmapiiriin.

Saunaosasto

Saunaosasto Villa Silvan yläkerrassa sopii niin kaveriporukan juhliin kuin virallisempienkin tilaisuuksien rennoksi osuudeksi. Viihtyisä takkahuone on n. 30 hengelle. Viihtyisät puitteemme tarjoavat mukavan saunaillan joukollenne.

Majoitus

Pienimuotoisesti voimme tarjota myös majoitusta. Villa Silvan toisesta kerroksesta löytyy romanttinen, parvekkeellinen morsiussviitti. Meillä on myös mahdollisuus majoittaa vieraitamme lähellä Villa Silvaa sijaitsevissa erikokoisissa huoneistoissa.

Villa Silvan mansikkasalaatti
Villa Silvan kakku

Osoite

Penttilänkatu 1
37100 Nokia

Infoa

Vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä sekä joulua edeltävällä viikolla talossamme on noutopöytä katettuna. Silloin on mahdollista tulla nauttimaan talomme viihtyisästä tunnelmasta ja maittavasta ruuasta. Pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa puhelimitse.

Ota yhteyttä

040 5954554
pidot@villasilva.fi
villasilva.fi

Katso myös