Skip to content

Villa Valma

Villa Valman Bed & Breakfast on ainutlaatuiseen tunnelmaan kääritty kokonaisvaltainen elämys. Vanhasta talosta huokuva lämpö, sen välitön ilmapiiri sekä pihalla tepastelevat ankat ja kissat herättelevät muistoja mummolasta.

Villa Valmassa pääset viettämään latautumishetken, jonka tulet muistamaan vuosienkin päästä. Täällä sinulle halutaan tarjota vain parasta. Siksi kuuntelemme toiveitasi aina tarkoin ja teemme parhaamme tehdäksemme vierailustasi juuri toiveitasi vastaavan.

Villa Valmassa valittavanasi on kolme hieman eri tyylisesti sisustettua huonetta, joilla on yhteinen kylpyhuone ja wc. Majoitukseen kuuluvat aina pellavaliinavaatteet ja luomuhygieniatuotteet. Lisäksi huoneilla on käytössään wifi, jääkaappi ja puusauna.

Aamiaisella luomua ja lähiruokaa

Villa Valman keittiössä valmistetaan aina mahdollisimman puhdasta, lähellä tuotettua ruokaa, joka on pääsääntöisesti luomua. Aamiaisella voit päästä nauttimaan oman pihan antimista ja paikan päällä leivotuista sämpylöistä. Palan painikkeeksi saat ammattitaitoisen baristan Johan & Nystömin pavuista tekemää kahvia. Meillä aamiainen rakennetaan joka aamu rakkaudella ja suurella sydämellä!

Villa Valman majoitus on kauniissa vaaleanharmaassa puutalossa.
Villa Valman aamiaisella tarjotaan luomutuotteita, mansikoita ja vesimelonia.

Osoite

Tolpanahteenkatu 2
37200 Siuro

Infoa

Tampereelta Siuroon pääsee kätevästi Tampereen seutuliikenteen bussilinjalla numero 79. Hyppää bussista pois Siuron koulun pysäkillä.

Villa Valmassa tarjotaan myös kraniosakraaliterapiaa, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti mm. kehon hormonaaliseen ja hermostolliseen toimintaan, lymfajärjestelmään, psyykkiseen hyvinvointiin, luustoon ja sisäelimiin.

Ota yhteyttä

050 407 7000
hannele@villavalma.fi
villavalma.fi

Katso myös