Skip to content

Ylisfestarit 13.8.2022

Koko perheen musiikkitapahtuma Pitkäniemen kauniissa rantamaisemissa.

Koko perheen päihteetön musiikkitapahtuma järjestetään lauantaina 13.8.2022 klo 12-18 Nokian Pitkäniemen puistoalueella. Luvassa on aurinkoista tunnelmaa ja hyvää fiilistä kaiken ikäisille.

Pitkäniemen puistoalueella lavalle nousevat Chisu, Nelli Matula, Herra Ylppö ja Mikko Harju. Lasten alueella huvista huolehtii Sorin Sirkus ja Riesa Pelle.

Mahtavien esiintyjien lisäksi festarialueelta löytyvät myös mm. myyntikojut, kaverikoirat, poniratsastusta ja festariruokaa.

Ajankohtaiset tapahtumatiedot Ylisfestarien Facebook-sivulla

Ylisfestareiden yleisöä Pitkäniemen nurmialueella seisomassa, istumassa ja viettämässä piknikiä sekä seuraamassa festivaaliesiintyjiä lavalla.
Ylisfestareilla vuonna 2018 esiintyneet kolme sairaalaklovnia. Klovneilla on punaiset irtonenät, valkoiset sairaalatakit sekä iloiset väriset hatut ja vaatteet.
Kirkkaankeltainen kuplavolkkari vihreällä nurmella Ylisfestareilla. Auton kylkiin on kiinnitetty keltaiset mehiläiset, jotka ovat festivaalin tunnuksia.
Hattaraa ja popcornia myyvän kojun värikäs mainoskyltti Ylisfestareiden ruokamaailman alueella.

Osoite

Pitkäniemi
33800 Nokia

Infoa

Ylisfestarit on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestävät Tampereen yliopistollisen sairaalan kehitysvammahuollon ja psykiatrian toimialueet. Mukana järjestelyissä ovat kehitysvammahuollon asiakkaat, psykiatrian potilaat sekä runsas joukko vapaaehtoisia

Lippujen ennakkomyynti Tiketissä.

Ota yhteyttä

050 062 3474 (arkisin 8–16)
ylisfestarit@pshp.fi
tays.fi/ylisfestarit

Katso myös