Maataideteos Yltä ja alta – Up and Under

Nancy Holtin suunnittelema vaikuttava maataideteos sijaitsee Pinsiön kylässä Nokian kaupungin omistamalla maa-alueella Hämeenkyrön kunnassa.

Yltä ja Alta (Up and Under) on yhdysvaltalaisen taiteilijan Nancy Holtin suunnittelema vaikuttava maataideteos, joka sijaitsee Pinsiön kylässä Nokian kaupungin omistamalla maa-alueella Hämeenkyrön kunnassa.

Nancy Holt (1938-2014) on kansainvälisesti tunnettu monumentaali- ja maataiteen kehittäjä, jonka teoksia on julkisissa kokoelmissa eri puolilla maailmaa. Yltä ja alta valmistui vuonna 1998. Teos on samanaikaisesti korkeatasoinen taideteos, ulkoilu- ja retkeilyalue ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen soveltuva alue.

Tapahtumien järjestämiseen maataideteoksella tarvitaan aina lupa. Maanomistajan lupa haetaan Nokian kaupungin vapaa-aikapalveluista, josta saat lisätietoa myös muista tarvittavista luvista.

Siirry Yltä ja alta -mobiiliopastukseen

Sasintie 555, 39130 Hämeenkyrö

Infoa

Pinsiö-Seuran ylläpitämä ja talkootyöllä rakentama laavu nuotiopaikkoineen sijaitsee teoksen lähellä paikassa, josta teoksen näkee ylhäältä parhaiten.


Opastukset

Ryhmät voivat tilata halutessaan opastuksen Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry:n auktorisoiduilta oppailta ympäri vuoden. Opastuksen sisältö, reitti ja kesto räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksesta veloitetaan käytetyn ajan perusteella.


Ota yhteyttä

03 5652 0100