Skip to content

Visit Nokian somearvontojen säännöt


1. Arvonnan järjestäjä

Nokian kaupunki Harjukatu 23, 37100 NOKIA

2. Osallistuminen
Somearvontoihin osallistutaan kommentoimalla arvontajulkaisua ja vastaamalla arvontajulkaisussa kysyttiin kysymykseen. Arvonnoissa ei koskaan pyydetä rekisteröitymään minnekään, luovuttamaan henkilökohtaisia tietoja, merkitsemään kommentteihin muita henkilöitä tai jakamaan sosiaalisen median sivustoja tai tilejä. Poikkeavat osallistumisohjeet ilmoitetaan kunkin arvontajulkaisun yhteydessä erikseen.

3. Osallistumisaika
Arvonnan osallistumisaika ilmoitetaan kunkin arvonnan yhteydessä erikseen.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
Voittaja arvotaan satunnaisotannalla osallistuneiden keskuudesta osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä. Jos voittajalle ei voi lähettää yksityisviestiä tai häntä ei tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvonta suoritetaan uudelleen.

6. Arpajaispalkinto ja arpajaisvero
Nokian kaupunki maksaa arvonnasta mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Arpajaispalkinto ilmoitetaan kunkin arvonnan yhteydessä erikseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai vaihtaa toiseen palkintoon, ellei arvontajulkaisussa näin erikseen mainita.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu
Nokian kaupunki rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

8. Arvonnan julkisuus
Arvonnan järjestäjä ei julkaise arvonnan voittajien yhteistietoja.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti.