Monican vinkit lapsiperheille

Monican perheen sukujuuret ovat Nokialla. Läheiset asuvat kivenheiton päässä, hyvät palvelut ovat vieressä ja omassa Parturi-kampaamo Lumossa tapaa päivittäin mukavia nokialaisia – perhe viihtyy siis Nokialla erinomaisesti. Kaupunki on mitä mainioin sekoitus luonnon rauhaa ja hauskoja aktiviteetteja. Monican perheessä harrastetaan melkein jokaisena viikonpäivänä, ja kaupunki tarjoaakin mahtavasti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisille.

 

Kesällä rannalle tai luontoon piknikille

Auringon porottaessa Monican perhe säntää Kennonnokan uimarantaan Vihnusjärvelle. Kauniina kesäpäivänä voi myös sujahtaa luontoon piknikkorin kera. Kun metsä on melkein takapihalla, niin luonnon rauhassa voi viettää aikaa perheen kesken useinkin. Maisemat houkuttelevat myös pyöräilemään, rullaluistelemaan ja lenkkeilemään. Liikuntaa voikin Nokialla helposti harrastaa monessa muodossa.

 

 

”Nokialta löytyy kaikkea kivaa tekemistä. Lasten mielestä parasta täällä on Edenin kylpylä, oma koti, leikkipuistot ja Hesburger.”

 

Talvella luistelua, uimista ja sisäliikuntaa

Talvella Monican perheen luistin liukuu Porkan kentällä tai Nokian Jäähallilla. Jäähallilla on säännöllisesti yleisövuoroja, joilla pääsee nauttimaan luistelun ilosta maksutta. Uimassa perhe käy Nokian Uimahallissa ja kylpylähotelli Edenissä.

Nokia tarjoaa huikeasti myös erilaisia sisäliikuntamahdollisuuksia. Lapsen mennessä liikkumaan Vauhtikettuun Monica suuntaa kuntosalille Liikuntamaailmaan. Lisäksi perheessä harrastetaan koripalloa ja sählyä. Perheen poika käy myös koulun omassa kerhossa pelaamassa shakkia ja kaupungin järjestämällä parkour-tunnilla Nokia-Viholan koululla. Parkour-harrastuksen Monica bongasi lapsille ja nuorille suunnitellusta Nokian kaupungin liikuntakalenterista, joka tarjoaa monia maksuttomia liikuntaryhmiä lapsille ja perheille. Monica suosittelee ohjattuja tunteja lämpimästi.

 

”Nokian kaupungin järjestämät liikuntaryhmät ovat huippujuttu!”

 

Monican kohteet

Uimahalli

Välikatu 24, 37100 Nokia

Liikuntamaailma Nokia

Härkitie 2-4, Harju-Center 2.krs, 37100 Nokia