Skip to content

Muusikot/bändit


Eveliina

Laulava hanuristi, soittaa soolona kahdella erilaisella haitarilla. Kultainen Harmonikka-kilpailussa Eveliina oli 2013 vuoden yleisön suosikki sekä 2021 vuoden finalisti ja hän tarjoilee kappaleita haitarimusiikista poppiin yksin sekä myös tarvittaessa kitaristikollegan kanssa. Kultainen harmonikka -esitys youtubessa

Yhteystiedot: p. 044 323 5640


Gilda

Laulaja/pianisti, joka mielellään esittää vanhaa jazzia ja evergreenejä pianolla itseään säestäen boogie woogiesta, swingin kautta kauniisiin balladeihin. Esittelyvideo.

Yhteystiedot: gildamusicmanagement@gmail.com


Tuittu-täti

Gildan lastenlaulu-hahmo, joka soittaa omia lastenlauluja pianolla itseään säestäen. Uusin sinkku ja video julkaistiin 21.4.2021. Katso video ”Kuka sammutti valot”.

Yhteystiedot: tuittutati@gmail.com 


Jussi Ojanen

Trubaduuri jolla on varmasti Suomen laajin ohjelmisto. Noin 300 biisin repertuaarista löytyy kaikki Matista ja Teposta Slayeriin. Ohjelmisto katsotaan aina paikan päällä. Lisäksi löytyy paljon erilaisia duo -kokoonpanoja ja -bilebändejä. 

Yhteystiedot: p. 050 443 1883, kliffa.ojanen@gmail.com 

Ninni Martikainen 

Tunnelmallisia ja iloisia musiikkihetkiä yritystilaisuuksiin, merkkipäiville ja illanistujaisiin! 
Laulaja Ninni Martikainen säestää itseään pianolla. Hän on Sibelius-Akatemiasta valmistunut upeaääninen, valoisa ja valloittava persoona!
Ohjelmistossa kauniita, raikkaita ikivihreitä sävelmiä: Jäätelökesä – Myrskyluodon Maija – Lähtisitkö! 

Yhteystiedot: p. 040 540 4082, ninni.martikainen@gmail.com 


Pepe Enroth
 

Muusikko, laulaja, lauluntekijä. Itseoppinut vuoden 2018 Seniori Tangokuningas Seinäjoen Tangomarkkinoilta. Pitkänlinjan ammattilainen, jolta löytyy esiintymiskokemusta jo 45 vuotta. Laulaa, säveltää ja sanoittaa päätoimisesti. 

Yhteystiedot: p. 044 0500872, pepeenroth@gmail.com 


Three Decades 

Kolmen naisen laulu- ja soitinyhtye, joka esittää musiikkia 20-50-luvuilta sekä omaa tuotantoa vanhaan tyyliin kolmiäänisesti laulettuna. 

Gilda – laulu & piano, Spark – laulu, saksofoni & pyykkilauta, Lily – laulu, ukulele & pyykkilauta 

Yhteystiedot: p. 050 596 7764, gildamusicmanagement@gmail.com
FB-sivut


Timo Niemistö
 

Muusikko Nokian Linnavuoresta. Pääinstrumenttina on akustinen- ja sähkökitara, bassokitara mukaan lukien. Freelancer muusikko vuodesta 1995, soitonopettaja vuodesta 2004. Äänitysstudio 2008. Suomen Musiikkiteatteri 2017-, Jack The Rooster (Featuring Club – Houseband) 2009-2020. 

 Timo on säveltänyt musiikkia useille artisteille ja mainoksiin sekä peleihin ja on työskennellyt kotimaisten ja ulkomaalaisten eturivin artistien kanssa erilaisissa kokoonpanoissa. Elävää musiikkia kaikenlaisiin tapahtumiin. 

 Yhteystiedot: timo.niemisto@gmail.com 


Vesa Järvensivu
 

Vesa on toiminut A. Aallon solistina yli 30 vuotta, mutta tekee keikkaa myös muissa kokoonpanoissa, mm. Järvensivu- nimisellä ryhmällä, joka julkaisee levyn vuoden 2021 aikana. Myös duo- ja trubaduuriesiintymiset pienimuotoisesti mahdollisia. Vesa esittää pääsääntöisesti itse levyttämäänsä materiaalia. 

Yhteystiedot: Järvensivu- ryhmän ediintymiset: Vesa Järvensivu p. 044 087 0538, vesa.jarvensivu@mac.com 

A.aallon esiintymiset: Malla Keränen p. 040 878 8538, keikkamyynti@a-aalto.fi 


Marko Seppä-Murto
 

Monipuolinen rumpali ja lyömäsoittaja, joka on toiminut niin bändisoitajana kuin freelancer muusikkona. Musiikillisia valmiuksia löytyy moneen eri genreen ja hänet voi tilata keikalle nopeallakin aikataululla. Positiivinen asenne ja myönteinen elämänkatsomus. I feel good! Verkkosivut
FB-sivut

Yhteystiedot: p. 040 584 4498, rumpuseppa@gmail.com
Verkkosivut


Johanna Debreczeni
 

Vuoden 2004 Tangokuningatar, laulaja ja musiikin moniosaaja. Amorio-orkesterin solisti, liiderinä toimii Mirka Dojan (koskettimet, laulu) ja Mirkan kanssa Johanna esiintyy usein duona. Tanssimusiikin lisäksi myös rock-, pop-, jazz- ja hengellinen musiikki. 

Johanna on esiintynyt myös laivojen musiikki show- projekteissa, pikkujoulurevyissä ja musikaaleissa. Ohjelmistossa on erilaisia ohjelmanumeroita konserteista pienempiin esityksiin ja kokoonpanoihin. Johanna on myös juontajana ammattilainen.  

Esiintymisvalmennusta kaiken tasoisille ja ikäisille esiintyjille, myös livestreamit ja videotervehdykset. 

Ota yhteyttä johanna.debreczeni@gmail.com  

Facebook: Johanna Debreczeni – Etusivu | Facebook Instagram: johannadebreczeniofficial 


Markku Aro 

Karismaa, charmia, useita hittejä ja mieleenpainuvaa esiintymistä. Sitä kaikkea ja paljon muuta on Markku Aro. Markun ensimmäinen single ”Käyn uudelleen eiliseen” ilmestyi vuonna 1968 ja nousi saman tien listojen kärkeen. Hitit seurasivat toisiaan ja Markku Arosta tuli yksi maan suosituimmista esiintyjistä. Iskelmä-Finlandia -palkinto Markku Arolle myönnettiin 4.8.2017. 

Yhteystiedot: Artistit – Keikat – Gramofoni Oy 


T:mi Arto Lemmetyinen 

Tilaa bändi juhliisi! Suomen ja englannin kielinen rock/pop.

Yhteystiedot: p. 040 960 9775 arto.lemmetyinen@gmail.com

Lotta Penttilä

Lotta Penttilä on monipuolinen ammattilaispianisti. On kyse sitten häistä, hautajaisista tai muista tilaisuuksista, hoituvat musiikit laadukkaasti ja ammattitaidolla tyylistä toiseen. Taustamusiikit sekä erilaiset yksittäiset ohjelmanumerot, joko yksin pianolla tai kaksin laulajan tai vaikkapa viulistin kanssa. Myös yhteislaulujen säestykset. Keikkapiano kulkee mukanani ellei paikanpäältä löydy soitinta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri toiveidesi mukainen, tilaisuutesi uudelle tasolle nostava musiikkikokonaisuus!

Yhteystiedot: lotta.penttila@gmail.com, p. 040 833 8716

Nokian Harmonikkakerho 

Perustettiin joulukuun 2 pnä 1970 Nokian Haavistolla, Eskon tilan pirtinpöydän ääressä kymmenen nokialaisen hanuristin voimin. Tällä hetkellä orkesteriin kuuluu 13 hanuristin lisäksi laulusolisti, laulava rumpali, kitaristi sekä kaksi basistia. 

Pääosa ohjelmistoa sisältää perinteistä tanssi- ja harmonikkamusiikkia. Orkesteri on julkaissut 4 CD-äänitettä. Levyjä on saatavissa orkesterin jäseniltä ja tilaisuuksissa. Orkesterin jäseniä voi pyytää myös pienemmissä ryhmissä ja yhdellä haitarilla soittamaan tapahtumiin. 

Yhteystiedot: Orkesterinjohtaja Keijo Jokinen p. 050 083 0455, keijo.jokinen1@saunalahti.fi 

Harmonikkakerho ry.n pj Kalervo Saarinen  p. 040 708 4243, kale.saarinen45@gmail.com      

Nokian Harmonikkakerhon Orkesteri – Julkaisut | Facebook 


Nokia Big Band
 

Musiikin eri tyylilajit tanssi-, rock-, pop-, jazz-musiikkia. Nokia Big Band on Nokialla jo muutaman vuosikymmenen toiminut Big Band. Orkesteri koostuu Pirkanmaalaisista ammatti- ja harrastajamuusikoista. 

Yhteystiedot: p. 040 734 0611 nieminen.janiark@tpnet.fi 


Heino Pasi
 

Tunnelman luoja tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin. Laulaa iskelmä- ja tanssimusiikkia, omaa myös tekniikkaosaamisen. 

Yhteystiedot: p. 040 062 0580 


Jari Välimäki
 

Monipuolinen tanssimusiikin tulkitsija. Laulaa iskelmiä ja vanhoja ikivihreitä pienissä ja isoissa tapahtumissa. 

Yhteystiedot: p. 040 033 1957 jari@idrive.fi

Jukka Pahkamäki

Jukka esittää hittejä kahdelta eri vuosituhannelta säestettynä kitaralla ja huuliharpulla. Keikkaohjelmistossa on uutta ja vanhaa tilanteen mukaan kotimaisista ja ulkomaisista pop-, rock- ja country-klassikoista irlantilaisiin kapakkalauluihin. Keikkakokemusta on yli 10 vuoden ajalta. Jukka esiintyy myös duo-kokoonpanossa, joka mahdollista syvemmät soundit ja stemmalaulut.

Yhteystiedot: p. 050 360 4100, jukka.pahkamaki@gmail.com, Facebook-sivut


Flamin’Star 
 

Flamin’ Star tarjoilee kuulijoille Elvis-kappaleita 50-, 60- ja 70-luvuilta, joilla kuningas vaikutti keskuudessamme. Ne esitetään Elviksen muistoa kunnioittaen, mutta omaan Flamin’ Star tyyliin. 

 Yhteystiedot: p. 040 732 7808 https://flamin-star.webnode.fi/ 

NokFox

NokFox on soitellut eri kokoonpanoissa 60-luvulta lähtien, duona vuodesta 2017. Repertuaarissa on iskelmiä, monipuolista taattua perinteistä tanssimusiikkia. Tarvittaessa onnistuu myöskin tausta- sekä viihdemusiikki. Orkesteri on pieni, mutta tehokas kokoonpano ja kuulostaa paljon isommalta orkesterilta.

Yhteystiedot: Risto Hakala, basso, laulu, p. 0400 901 920, Seppo Hietamäki, koskettimet, laulu, p. 040 544 8460, seppo.hietamaki@saunalahti.fi

Vällis

”Vällis” eli Janne Välimäki, kolmekymppinen nokialainen showmies, joka rakastaa keikkailua ja on kokenut esiintyjä. Monet tuntevat hänet Veljeskunta -yhtyeestä, joka on vaikuttanut vuodesta 2009.  Vällis on nyt soolouralla ja tuotannossa kuullaan vaikutteita kotimaisesta iskelmälaulusta räppiin latinorytmeillä varustettuna.

Yhteystiedot: p. 040 841 1105, vallismusiikki@gmail.com


DJ:t, karaoke, juonnot, sirkus


Karaokejäbä
 

Karaoke, monipuoliset karaokelistat. Myös yksityiskeikat. 

 Yhteystiedot: Jani-Pekka Harttunen, p. 040 729 0581 harttunen@wippies.com 


Teatteritowi
 

Näyttelijä, runonlausunta myös Stand Up esiintyminen onnistuu. 

 Yhteystiedot: Arvi Kaukolammi, p. 044 063 1359 teatteritowi@tonni.fi 


Nokian työväenteatteri 
 

Monipuolisia esiintyviä taiteilijoita. Stand Up komiikkaa, runonlausuntaa, laulua myös juontajia löytyy näyttelijöiden joukosta. 

 Yhteystiedot: p. 050 346 8464 nokiantyovaenteatteri@kolumbus.fi 


Johanna Debreczeni 

Ammattijuontaja. Yritystilaisuuksista messuihin ja ostoskeskuksiin. 

Yhteystiedot: johanna.debreczeni@gmail.com 


Tuija Piepponen

Näyttelijä, taiteilija, puheen ammattilainen, Stand Up esiintyjä, juontaja. 

 Yhteystiedot: p. 040 502 6533 tuija@tuijapiepponen.fi 

Emma Jäntti

Jemma’s productions Emma Jäntti on innostava ja energinen juontaja, puhuja ja näyttelijä, jonka elämänilo on tarttuvaa. Emman lämmin olemus ja aito läsnäolo luo yhteisöllisyyden ja turvallisuuden tunnetta tilaan. Hän on erikoistunut ihmismieleen monesta eri kulmasta.

Emma on uuden ajan valmentaja, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille toisenlaista lähestymiskulmaa työskentelyyn luovia menetelmiä hyödyntäen. Hän auttaa ihmisiä mm. päästämään irti omista mielen rajoitteista ja löytämään avaimet oman potentiaalinsa äärelle. Tutustu Emman palveluihin!


Pekka Rahkonen 

Karikatyyrit piirrokset sarjakuvat livekarikatyyri livepiirrokset. Livepiirtäminen: tilaisuudessa piirretään luennoitsijan puheesta kuvia ja jaetaan tai livenä esitetään osallistujille. 

 Yhteystiedot: p. 050 362 2282  www.pekkarahkonen.fi 


Kummakko-Design
 

Karikatyyrit piirrokset sarjakuvat livekarikatyyri. 

Yhteystiedot: p. 040 524 1518 satu@kummakko.fi 

http://www.kummakko.fi 


Gaija Circus
 

Gaija circus tarjoaa sirkusesityksiä, workshoppeja, tyhypäiviä synttäreitä ja polttareita. Sirkusopetusta järjestetään kysynnän mukaan kaiken ikäisille. 

Lisäksi tarjolla on tilataiteen ja surrealistisen taiteen elämyksiä taidenäyttelyiden ja visuaalisten taide-esitysten muodossa. Tarjontaan voi tutustua sosiaalisessa mediassa tai pian julkaistavien nettisivujen kautta www.gaijacircus.fi 

Yhteydenotot: gaijacircus@gmail.com 


Valo, tekniikka, valokuvaus


Mallikuva
 

Tyylikästä kuvauspalvelua Nokialaisille tarjoilee Mallikuva. Mallikuva ikuistaa juhlat, tapahtumat ja yrityksesi tuotekuvat.
Yhteystiedot: p. 045 6655888 postia@mallikuva.net 

www.Mallikuva.net
 

Timo Niemistö

Vuonna 2008 perustettu äänitysstudio. Äänitystekniikka, studiomuusikko.
Yhteystiedot: timo.niemisto@gmail.com 


Heino Pasi
 

Taitaa musiikkiesityksen tekniikkaosaamisen.
Yhteystiedot: p. 040 062 0580 


Kuorot


Nokian Mieskuoro ry
 

Kuorolaulua erilaisiin tilaisuuksiin.
Yhteystiedot: p. 040 077 5316 nokianmieskuoro@gmail.com 

https://nokianmieskuoro.yhdistysavain.fi 


Nokian työväen mieskuoro 

Kuorolaulua erilaisiin tilaisuuksiin.
Yhteystiedot: Ahonen Markku, p. 040 064 9935 kmahonen@elisanet.fi 

https://nokiantyovaenmieskuoro.yhdistysavain.fi 

Nota Bene Nokia ry 

Naiskuorolaulua erilaisiin tilaisuuksiin.
Yhteystiedot: Tiina Sillanpää, p. 045 677 1091 tiina.sillanpaa@live.com 


Sekakuoro Welmut ry
 

Kuorolaulua erilaisiin tilaisuuksiin. Täydennyksenä Ukulele musiikki.Yhteystiedot: p. Anne-Marja Haapaoja, 040 726 3001 annemarjahaapoja@gmail.com 


Gospelkuoro Sarastus
 

Gospelmusiikkia, esiintyy myös pienemmissä kokoonpanoissa.
Yhteystiedot: Minna Viinikainen, p. 0504359782 minna.viinikainen@evl.fi 

Sarastus – Nokian seurakunta 


Tottijärven kirkkokuoro
 

Kuorolaulua, yhteislaulua, esiintyy myös pienemmissä kokoonpanoissa.
Yhteystiedot: p. 0505911540 pirkonkoti@gmail.com 

Tottijärven kirkkokuoro – Nokian seurakunta 

 

Pirkanmaan kulttuuripankki

Uudesta verkkopalvelusta löydät kätevästi yhdestä paikasta Pirkanmaan kulttuurin ja taiteen tekijät monipuolisine palveluineen.

Verkkopalvelua ylläpitää Tampereen kaupunki.

Tutustu Kulttuuripankin monipuoliseen ohjelmatarjontaan

Rekisteröidy palvelun tuottajaksi tai tilaajaksi