Skip to content

Nyssellä

Nokian sisäisestä sekä Nokian ja Tampereen välisestä linja-autoliikenteestä vastaa Tampereen seudun joukkoliikenne eli Nysse, joka palvelee koko Tampereen seudulla. Bussimatka Tampereelta Nokialle kestää puoli tuntia.

Katso bussien aikataulut ja reitit Nyssen reittioppaasta.

Useat yritykset tarjoavat kaukoliikenneyhteyksiä Nokialta muualle Suomeen. Aikataulut löytyvät kunkin yrityksen omilta sivuilta. Kaukoliikenteeseen liittyviin kysymyksiin liittyen, ota yhteyttä suoraan kyseiseen liikennöitsijään.

Junalla

Linja-autoaseman yhteydessä sijaitsee myös Nokian rautatieasema, josta junat liikennöivät Porin ja Tampereen suuntaan. Tampereelta pääsee Nokialle vain 15 minuutissa. Arkisin lähijunat kulkevat jopa tunnin välein klo 6-22.

Löydät kaikki junavuorot kätevästi Nyssen reittioppaasta. Lisätietoa junalla matkustamisesta ja lippuvaihtoehdoista löydät Nyssen junaliikenteen sekä VR:n Pirkanmaan lähiliikenteen verkkosivuilta.

Risteillen laineita pitkin

Hopealinjojen Tampere-Hämeenlinna-reitti sekä Sotkanvirran ja Laukon kartanon risteilyt ovat tunnnelmallinen tapa Nokialle saapumiseen. Nokialla laiva pysähtyy Scandic Eden Nokia -kylpylähotellin laiturissa. Katso laivareitit ja osta liput kätevästi verkkokaupasta: hopealinjat.fi.

Pyörällä

Nokia sijaitsee pyöräilijöiden suosiman Pyhäjärvireitin varrella. Tampereelta poljettavaa kertyy reilut 15 kilometriä. Tutustu reitteihin: jarvienreitit.fi.

Lentäen

Nokialle voi saapua myös lentäen, sillä Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Nokian keskustasta.

Visit Nokia kartta matala. Piirretty Nokian kartta, missä näkyy alueina Kolmenkulma, Linnavuori ja Siuro ja tiet 11, 12 ja E12. Ei etääisyysksiä eikä tarkempia teitä.