Skip to content

NYSSELLÄ

Nokian sisäisestä sekä Nokian ja Tampereen välisestä linja-autoliikenteestä vastaa Tampereen seudun joukkoliikenne eli Nysse, joka palvelee koko Tampereen seudulla. Bussimatka Tampereelta Nokialle kestää puoli tuntia.

Nyssen liput ja aikataulut

Useat yritykset tarjoavat kaukoliikenneyhteyksiä Nokialta muualle Suomeen. Aikataulut löytyvät kunkin yrityksen omilta sivuilta. Kaukoliikenteeseen liittyviin kysymyksiin liittyen, ota yhteyttä suoraan kyseiseen liikennöitsijään.

JUNALLA

Linja-autoaseman yhteydessä sijaitsee myös Nokian rautatieasema, josta junat liikennöivät Porin ja Tampereen suuntaan. Nokialta pääsee junalla Tampereelle 15 minuutissa.

Junaliput ja aikataulut

RISTEILLEN

Kesä-elokuussa Nokialle pääsee myös sisävesiristeilyaluksella, kun Hopealinjat liikennöi Tampereen Laukontorilta kohti Hämeenlinnaa. Nokialla laiva pysähtyy Scandic Eden Nokia -kylpylähotellin laiturissa.

Hopealinjan liput ja aikataulut

LENTÄEN

Nokialle voi saapua myös lentäen, sillä Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Nokian keskustasta.

 

 

Visit Nokia kartta matala. Piirretty Nokian kartta, missä näkyy alueina Kolmenkulma, Linnavuori ja Siuro ja tiet 11, 12 ja E12. Ei etääisyysksiä eikä tarkempia teitä.