Skip to content

Nokian kaupunki pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluiden ylläpitämää Visit Nokia -verkkosivustoa. Saavutettavuusseloste on laadittu 2.10.2020 ja sitä on päivitetty 3.10.2022.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Visitnokia.fi-verkkosivusto täyttää kriittiset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0:n AA-tason saavutettavuusvaatimukset. Digipalvelun saavutettavuus on arvioitu automaattisen tarkastuksen ja itsearvioinnin avulla.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivuston etusivulla on Facebook- ja Instagram-syötteet, joiden sisältö ei ole kaikilta osin saavutettavuusvaatimusten mukaista.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuute ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voi antaa verkkolomakkeella, sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo(at)nokiankaupunki.fi tai puhelimitse 03 5652 0010 (kirjaamo). Nokian kaupungin kirjaamo lähettää palautteen eteenpäin verkkosivuston saavutettavuudesta vastaaville henkilöille.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Nokian kaupungilta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000