Skip to content

Taidetila Raami

Jälki 13.8. - 25.9.2021

Millaisia jälkiä kokemukset ja ajatukset jättävät meihin ja maailmaan? Yhdelle jälki merkitsee hetkellisyyttä ja katoavaisuutta, toiselle elämän jättämiä jälkiä kehossamme ja mielessämme. Meistä jää jälkiä ympäristöön, luontoon ja ihmisiin. 14 taiteilijaa tutkii yhteistä teemaa erilaisin visuaalisin ja kokemuksellisin keinoin.

Jälki syntyy kohtaamisesta, yhteydestä, kosketuksesta.
Se on muisto, tunne tai ajatus.
Se on jotain mitä saimme ja mitä meille jäi.”

Näyttelyssä 14 taiteilijaa tutkivat yhteistä teemaa erilaisin visuaalisin ja kokemuksellisin keinoin. Ajattelu ja toiminta ovat synnyttäneet jälkiä muun muassa kankaaseen, paperiin, saveen ja eetteriin. Taiteensa kautta kuvataiteilijat toivovat jättävänsä hyviä jälkiä maailmaan.

Näyttelyn kuvataiteilijat:
Heidi Hakkarainen, Sirpa Hannele Heinonen, Lotta Leka, Jonna Lepistö, Kirke Muhonen,
Nykytaideryhmä Kylkiäinen, Katariina Rantala, Janne Raappana, Sanna Ristolainen, Kristiina Töyry, Leena Vainio, Marika Viskari, Hanna Valtokivi ja Heli Väisänen.

Näyttelyn taiteilijat ovat tutustuneet toisiinsa kuvataiteen YAMK-opinnoissa Kankaanpään Taidekoulussa. Jälki-näyttely on ryhmän toinen yhteisnäyttely.

Näyttely on avoinna kirjasto- ja kulttuuritalo Virran aukioloaikojen mukaan.

Poikkeavat aukioloajat Taidesuunnistuksessa
Taidesuunnistus-viikonloppuna näyttely on avoinna la 28.8. klo 9 – 17 ja su 29.8. klo 11 – 17. Huom! Muilta osin kirjasto- ja kulttuuritalo Virta sekä kahvila Aidan herkut ovat taidesuunnistuksessa avoinna ainoastaan la klo 9-15. Taidesuunnistuksessa näyttelyiden sisäänkäynti on osoitteessa Välikatu 11.

Kuva Hanna Valtokivi: Dharma

Osoite

Välikatu 11 / Härkitie 6
37100 Nokia

Infoa

Taidetila Raami on vaihtuvien näyttelyiden tila kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa rakennuksen 1. kerroksessa.

Aukioloajat, saapuminen ja tietoa esteettömyydestä

Näyttelyihin on vapaa pääsy.

Ota yhteyttä

virta@nokiankaupunki.fi
nokiankaupunki.fi/virta

Katso myös