Skip to content

Etunäyttämö

Syksyn 2021 ohjelmistossa on Lumikuningatar-fantasia, jossa hyvä ja paha kietoutuvat toisiinsa ja kulkevat käsi kädessä. Visuaalisesti häikäisevä uusi tulkinta H. C. Andersenin klassikkosadusta on tarina rohkeudesta ja kasvusta.

Lumikuningatar istuu valtaistuimellaan ja hallitsee talvea. Hän on nähnyt tähtitaivaan väreissä näyn, joka viitoitti tien Kain luokse.

Gerda, Kai ja isoäiti elävät yksinkertaista ja onnellista elämää. Kaikki muuttuu, kun Kai katoaa. Gerda ei tiedä, minne Kai on mennyt, mutta hän uskoo Kain yhä olevan elossa. Gerda päättää lähteä etsimään ystäväänsä. Luonnonvoimat, myyttiset olennot, eläimet ja ihmiset, jotka osuvat Gerdan polulle, saavat kaikki kuulla kysymyksen: “Onko Kai kulkenut tästä?” Matka ei ole vaaraton, mutta Gerdan täytyy kulkea se loppuun saakka.

Rooleissa mm. Henna Ruostila, Emmi Lisma, Noora Koski ja Soila Lehtonen.

Nokian Näyttelijäyhdistys

Nokian Näyttelijäyhdistys ry on jo vuonna 1978 alkunsa saanut nokialainen kulttuuriyhdistys, jonka päätoimialueena on teatteri monissa muodoissaan. Nokian Näyttelijäyhdistys pitää yllä kahta eri näyttämöä, teatterikuoroa ja tarjoaa jäsenilleen teatteritoiminnan lisäksi erilaisia tapahtumia, teatterin tekemiseen liittyvää koulutusta sekä hauskaa yhdessä tekemistä kulttuurin parissa.

Osoite

Souranderintie 2
37100 Nokia

Infoa

Tehdas 108:n boheemi kulttuurikeskus on Etunäyttämön koti ja jokainen teatteriesitys on omanlainen elämyksensä jo pelkästään miljöönsä puolesta. Väliaikatarjoiluista vastaa Tehdas 108:n Cafe Saari.

Näytökset ajalla 30.10.-20.11.

Liput

Peruslippu 22 €
Opiskelija/eläkelainen 17 €
Nuorisolippu (9-14 v.) 12 €, Huom! Näytelmää ei suositella alle 7-vuotiaille!
Näyttelijäyhdistyksen jäsen 12 €
Avustaja 0 €

Lippuvaraus verkossa

Ota yhteyttä

045 663 2654
etunayttamo@nokiannayttelijayhdistys.fi
etunayttamo.fi

Katso myös