Syksyn ohjelmistossa hillitön brittifarssi Kunnon Komedia.

Taiteellisesti kunnianhimoisia, kantaesityksiä ja tuoreita näkökulmia ennakkoluulottomalla otteella. Etunäyttämö tarjoaa katsojilleen sopivan intiimiä ja tunteikasta teatteria, huumoria ja vauhtia kaihtamatta. Etunäyttämö tuo nimensä veroisesti lähelle katsojaa niin ajankohtaisia aiheita kuin klassikkoteostenkin ikivihreitä ajatuksia. Intiimi teatteritila sijaitsee rouhean boheemissa Tehdas 108:ssa Nokian Tehdassaaressa.

Nokian Näyttelijäyhdistys juhlistaa 40-vuotista taivaltaan syksyllä 2018 hillittömän brittifarssin tahdissa. Marko Taimisen ohjaama ja Dave Freemanin käsikirjoittama Kunnon komedia (Dummy run) vie katsojan aikamatkalle takaisin vuoteen 1988, hullun nousukauden pyörteisiin. Cluffbuckin terveyskylpylään sijoittuvasta farssista ei toimintaa puutu – unohtamatta täytettyä kamelia ja hovimestarinukkea.

Roland ja Julia pyörittävät terveyskylpylää, jonne Julian kuolleeksi luultu aviomies ilmestyy. Hän ei toki halua rikkoa Rolandin ja Julian onnea; hän on vain tullut hakemaan tallelokeronsa avainta. Kukaan ei saa tunnistaa häntä, jotteivät he kaikki kolme joutuisi vankilaan vakuutuspetoksesta! Miten hänet saadaan pidettyä piilossa sekä Julialta, anopilta, vakuutustarkastajalta että konstaapelilta? Kuinka anoppi selviää täytetyn kamelin hyökkäyksestä? Mitä on Cluffbuckin jalo vesi? Kuka on tohtori Louis La Roulliere?

Päärooleissa ovat komediavirtuoosi Harri Heiskanen, prinsessa Mikaelana vaikutuksen tehnyt Maarit Pakarinen ja huikealla fysiikallaan hurmaava Pasi Koivuniemi.

Souranderintie 2, 37100 Nokia

Infoa

Tehdas 108:n boheemi kulttuurikeskus on Etunäyttämön koti ja jokainen teatteriesitys on omanlainen elämyksensä jo pelkästään miljöönsä puolesta. Väliaikatarjoiluista vastaa Tehdas 108:n Cafe Saari.


Näytökset ajalla 4.11. – 1.12.2018.


Liput: 20 € / 15 €.


Ota yhteyttä

045 663 2654