Nokia DiscGolfPark

European Open -frisbeegolfkilpailu 18.-21.7.2019

European Open on eurooppalaisen frisbeegolfvuoden kohokohta. Ainutlaatuinen ja kiinnostava tapahtuma kokoaa maailman parhaat frisbeegolfaajat Nokialle mittelemään paremmuudesta ja tarjoaa yleisölle erinomaisen mahdollisuuden kokea laji parhaimmillaan.

European Open-tapahtuman keskiössä on kansainvälisesti arvostettu nelipäiväinen PDGA Major-luokan yksilökisa. Vuoden 2019 European Open käydään torstaista sunnuntaihin, 18.-21.7. Kilpailijoita noin 15 eri maasta tavoittelee European Open-mestarin titteleitä avoimessa ja naisten luokassa.

Yksilökisaa edeltää keskiviikkona 17.7.2019 pelattava Presidents Cup, Yhdysvaltain ja Euroopan välinen joukkuekilpailu, jossa kummankin mantereen parhaat pelaajat kohtaavat toisensa. Joukkuekilpailun parhaita puolia on sen tarjoama tiivis jännitysnäytelmä. Yhden iltapäivän aikana pelattavassa kisassa jokainen heitto on ratkaisevassa roolissa.

Frisbeegolfin harrastajatkin pääsevät nauttimaan Nokia DiscGolfParkin kuuluisasta kilparadasta, sillä ensimmäistä kertaa vuonna 2017 järjestetty European Amateur Open järjestetään taas Major-kisaa edeltävänä viikonloppuna 13.-14.7.2019. Amatöörikisan osallistujat pääsevät mittaamaan taitojaan “Beast”-nimellä tunnetulla maailmankuululla radalla.

Vuosien varrella European Open on kasvanut ja kehittynyt kansainväliseksi tapahtumaksi, joka tarjoaa kokemuksia kaikille, kuten esimerkiksi street foodia makuelämyksien nälkäisille ja aktiviteetteja koko perheelle. Kisakeskuksen erinomaisesti varustetusta frisbeegolfmyymälästä löytyy osaavan henkilökunnan avustuksella välineet niin aloittelijoille kuin vaativimmalle konkarillekin.

Tervetuloa seuraamaan maailman parasta frisbeegolfia Nokialle!

 

Keskusurheilupuisto, 37100 Nokia

Infoa

Kisakeskus sijaitsee Nokian jäähallin ylätasanteella. Osoite on Hinttalankatu 6, Nokia.


Parkkipaikkana toimii Nokian jäähallin parkkipaikka. Mikäli jäähallin parkkipaikka on täynnä, pyydämme teitä käyttämään Nokian lukion parkkipaikkaa (Kylmänojankatu 3, Nokia).


Ota yhteyttä

040 538 7464