Skip to content

Nokia River Golf

Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan suurimmista golfkentistä.

Nokia River Golf on kahden täysimittaisen kentän golfkeskus, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Nokian keskustasta. Golfkeskuksen yhteydessä toimii myös Golf Balata -pro shop sekä klubiravintola Bufferi.

Golfkausi Riverissä alkaa yleensä huhtikuussa ja pelit jatkuvat aina marraskuulle saakka. Golf harrastuksena tarjoaa reipasta liikuntaa, hauskoja hetkiä, rentoutumista luonnon äärellä, sopivaa kisailua ja mukavaa yhdessäoloa joko tutussa tai tuntemattomassa peliporukassa. Golfia voit harrastaa koko perheen voimin, lapset ja isovanhemmat yhdessä viihtyen. Jo ennen kurssia golfpallon lyömistä voi tulla kokeilemaan harjoitusalueellemme milloin vain kentän ollessa auki. Golftoimistolta saat ohjeet rangelle eli harjoitusalueelle ja mailat lainaksi. Harjoitusalueet palvelevat niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin pelaajia ja niille ovat kaikki tervetulleita!

Golfin Nokia River Golfissa voi aloittaa kaikki ulkoilusta ja liikunnasta nauttivat ihmiset, iästä riippumatta. Golfin alkeiskursseja järjestetään viikoittain ja kurssin voi suorittaa jopa yhdessä päivässä.

Kaksi täysimittaista kenttää

Rock-kenttä Nokia River Golfin kahdesta kentästä pidempi. Rock-kentän uusia reikiä yhdistää niiden moderni muotoilu sekä pelistrategiset ominaisuudet. Hyvän tuloksen tekeminen edellyttää pallon tarkkaa sijoittelua. Monimuotoiset viheriöt tekevät lähipelistä mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

River-kenttä risteilee vaihtelevassa hämäläismaisemassa. Kentällä on monia luonnonkauniita kohtia, myös joki virtaa rantalenkin lähellä hämäläisessä maalaismiljöössä kallioiden kupeessa. Lukuisat bunkkerit luovat kentälle oman leimansa.

Padelia uudella ulkokentällä

River Golfilla on mahdollista harrastaa myös trendikästä padelia. Padel on rento mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia.

Padel-kenttä on ulkokenttä ja sijaitsee klubitalon pihapiirissä. Kentältä on mahdollista varata myös vakiovuoroja. Vuoron voit varata Riverin verkkosivustolta.

Nokia River Golf päärakennus

Osoite

Alastalontie 33
37120 Nokia

Info

River Golfin klubitalo eli Alastalon kartano muuntautuu myös idylliseksi juhla- ja kokouspaikaksi.

Ota yhteyttä

03 340 0234
toimisto@nrg.fi
nokiarivergolf.fi

Katso myös