Skip to content

Nokia River Golf

Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan suurimmista golfkentistä.

Nokia River Golf on kahden täysimittaisen kentän golfkeskus, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Nokian keskustasta. Golfkeskuksen yhteydessä toimii myös Golf Balata -pro shop sekä klubiravintola Bufferi.

Golfkausi Riverissä alkaa yleensä huhtikuussa ja pelit jatkuvat aina marraskuulle saakka. Golf harrastuksena tarjoaa reipasta liikuntaa, hauskoja hetkiä, rentoutumista luonnon äärellä, sopivaa kisailua ja mukavaa yhdessäoloa joko tutussa tai tuntemattomassa peliporukassa. Golfia voit harrastaa koko perheen voimin, lapset ja isovanhemmat yhdessä viihtyen. Jo ennen kurssia golfpallon lyömistä voi tulla kokeilemaan harjoitusalueellemme milloin vain kentän ollessa auki. Golftoimistolta saat ohjeet rangelle eli harjoitusalueelle ja mailat lainaksi. Harjoitusalueet palvelevat niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin pelaajia ja niille ovat kaikki tervetulleita!

Golfin Nokia River Golfissa voi aloittaa kaikki ulkoilusta ja liikunnasta nauttivat ihmiset, iästä riippumatta. Golfin alkeiskursseja järjestetään viikoittain ja kurssin voi suorittaa jopa yhdessä päivässä. Verkkosivuiltamme voit katsoa lisää golfkursseista. Kurssin jälkeen voi maksaa ensimmäisen kauden pelit edullisella kuukausimaksulla, joten aloittaminen on helppoa ja edullista.

Uusi Rock-kenttä Nokia River Golfin kahdesta kentästä pidempi. Rock-kentän uusia reikiä yhdistää niiden moderni muotoilu sekä pelistrategiset ominaisuudet. Hyvän tuloksen tekeminen edellyttää pallon tarkkaa sijoittelua. Monimuotoiset viheriöt tekevät lähipelistä mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

River-kenttä risteilee vaihtelevassa hämäläismaisemassa. Kentällä on monia luonnonkauniita kohtia, myös joki virtaa rantalenkin lähellä hämäläisessä maalaismiljöössä kallioiden kupeessa. Lukuisat bunkkerit luovat kentälle oman leimansa. River-kentällä pidetään säännöllisin väliajoin golfkauden aikana myös Kaveriviikkoja, jolloin seuran jäsen voi tuoda ystävänsä tutustumaan lajiin pelikierrokselle. Näillä 9 reiän Kaverikierroksilla vasta-alkajat pääsevät kokeilemaan golfin pelaamista oikeassa ympäristössä, oikealla golfkentällä, kuitenkin muut golfaajat ja pelin sujuvuus huomioiden.

Nokia River Golf päärakennus

Osoite

Alastalontie 33
37120 Nokia

Ota yhteyttä

03 340 0234
toimisto@nrg.fi
nokiarivergolf.fi

Katso myös