Nokian Kesäteatteri

Nokian Kesäteatteri esittää kesällä 2019 Vuoksen Laulu -näytelmän.

Romantiikkaa, musiikkia, laulua, kyyneleitä ja myös suurta onnea näyttämön täydeltä!

Askanmäen Kaunis Kaija on vanha, 1800-luvulta peräisin oleva kansantarina nuoresta naisesta, joka päätyi karjalaisten laukkukauppiaiden ryöstämänä rajan taakse. Juhani Aho on saanut tarinasta aiheen balladiromaaniinsa Juha.

Vuoksen Laulu on tähän romaaniin perustuva rakkaustarina, joka näytellään itäisessä Suomessa, kahden maailman rajalla, metsien, vaarojen ja pitkien vesireittien varrella. Se kertoo vanhenevan korvenraivaajan, hänen nuoren vaimonsa ja rajan takaa tulevan kauppamiehen tarinan.

Heli Pitkänen on dramatisoinut ja ohjannut näytelmän Nokian Kesäteatterille lisäten siihen laulun ja tanssin maailman.

Aleksi Laukkosen (Kultaisen Harmonikan voittaja 2016) säveltämä venäläinen ja suomalainen musiikki ja laulu täyttävät näyttämön kesällä 2019.

Rami Mäkelä nähdään Vienan-Karjalan kuuluisimman kauppamiehen, Shemeikan roolissa. Juhan roolissa on Jarno Huuhtanen ja hänen nuorta vaimoaan näyttelee Roosa Lehtinen. Mukana lisäksi parikymmentä muuta roolihenkilöä, laulajia ja tanssijoita.

Nokianvaltatie 1, 37100 Nokia

Infoa

Näytökset: 26.6. – 10.8.

Liput: 24 / 21 / 12 euroa


Varaa lippusi Vuoksen Laulu -näytelmään lipunvarauksen kautta.


Lippujen lunastus lippukassalta nimellä, kun tulette katsomaan esitystä. Tai ennakkoon lipputoimistosta Kylmänojankatu 3, Nokia.


Kesäteatterin parkkipaikka sijaitsee Nokianvaltatien ja Maatialankadun risteyksessä.


Ota yhteyttä

010 2922422