Skip to content

Nokian Kesäteatteri

Nokian Kesäteatterin ohjelmistossa kesällä 2023 on Kultaiset korvarenkaat -näytelmä, joka on tarina rakkaudesta, intohimosta ja kohtalosta.

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat menneeseen aikaan. Jossakin syvällä Hämeen maaseudulla varakkaan lesken, Aliina Salmensuun, sauna- ja aittarakennukseen on majoittunut mustalaisia.

On kevät ja he ovat matkalla markkinoille. Heimon päämies, Simon, antaa kultaiset korvarenkaat Aliinalle pantiksi hevosen lainasta ja lupaa tulla syksyllä lunastamaan renkaat takaisin. Naapurit varoittavat luottamasta liikaa miehen lupauksiin. Samalla he suunnittelevat Aliinan ainoan tyttären, Saaran, ja oman poikansa, Mikaelin, välisiä naimakauppoja.

Regina, kaunis mustalaistyttö, tahtoisi Simonin puolisoksi, mutta levoton ja vapaa heimopäällikkö ei halua vielä sitoa itseään. Maantie kutsuu ja kuljettaa. Sitä paitsi hänestä tuntuu, että Aliina jäi odottamaan syksyä muustakin syystä kuin vain saadakseen hevosensa takaisin.

Näytelmän lopussa selviää… Kenelle nämä renkaat annat, iäks valtaas jää.

Musiikin säveltää ja sovittaa Sami Varvio. Sami Varvio ja Eeva Oksala ovat katsojillemme tuttuja jo edellisistä kesäteatterimme laulunäytelmistä, kuten Arotuulen Laulu ja Kulkurin valssi. Luvassa on tulista ja tiheää tunnelmaa. Katsojien suureksi iloksi heidät nähdään myös näyttämöllä, instrumenttinaan viulu ja harmonikka.

Sä vailla ennen jos rakkautta liet, kun näitä itse kannat yhtyy armaas ja sun tiet.

Romaninaisiksi pukeutuneita näyttelijöitä Kultaiset korvarenkaat -näytelmässä.
Romaninaisiksi ja -mieheksi pukeutuneita näyttelijöitä Kultaiset korvarenkaat -näytelmässä juoksemassa metsän siimeksestä.

Osoite

Nokianvaltatie 1
37100 Nokia

Infoa

Kesäteatterin parkkipaikka sijaitsee Nokianvaltatien ja Maatialankadun risteyksessä.

Näytöksiä ajalla 28.6.-6.8.2022.

Liput

25/22/12 euroa

Varaa lippusi Kultaiset korvarenkaat -näytelmään lippuvarauksen kautta.

Lippujen lunastus lippukassalta nimellä, kun tulette katsomaan esitystä tai ennakkoon lipputoimistosta Kylmänojankatu 3, Nokia.

Ota yhteyttä

050 346 8464, 050 347 5102
nokiantyovaenteatteri@kolumbus.fi
nokianteatteri.fi

Katso myös