Skip to content

Scandic Eden Nokia

Scandic Eden Nokia -kylpylähotelli on uudistunut ja entistä parempi.

Suosittu Scandic Eden Nokia on oiva valinta, kun tahdot rentoutua monipuolisten kylpyläpalvelujen ääressä. Raikas uusi ilme, trooppisen lämmin kylpylä ja uudistunut ravintolamaailma kutsuu viihtymään.

Trooppisen lämmin 1500 neliömetrin viihdekylpylä tarjoaa monipuoliset pore- ja uima-altaat, vesiliukumäen, ulkoaltaan sekä täysin uudistetut sauna- ja suihkutilat. Kylpemisen lomassa voit nauttia allasbaarin antimia ja kesällä ulkoaltaan aurinkoterassista. Hotellissa on myös hyvin varusteltu kuntosali, pelihuone sekä frisbee- ja minigolfrata.

Hotellin huoneet ovat tilavat ja suurin osa täysin uudistettu. Kattava huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Huoneissa on mukavat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Osassa huoneita on huonekohtainen ilmastointi ja jopa oma sauna. Täällä on helppo viihtyä myös isommalla porukalla!

Hotellin ravintolatarjonta on kattava ja rento. Aulan yhteydessä on uusi street food -henkinen Food Market ja kahvila, joka tarjoaa helppoa ja rentoa ruokailua sekä herkullisia, vastapaistettuja kahvilatuotteita. Uusi à la carte -ravintola ja baari Little Italy tarjoaa nimensä mukaisesti antipasto-annoksia, pizzaa, pastaa, burgereita ja suussa sulavia pihvejä sekä laadukkaita juomia. Toisen kerroksen ravintolassa nautit runsaan hotelliaamiaisen, buffet- ja tilausillallisen.

Kokous- ja juhlatiloja on tarjolla jopa 220 hengelle. Kaikissa tiloissa on maksuton langaton internetyhteys ja hotellivierailla on käytössään suuri, maksuton ulkopysäköintialue.

Hotelli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Nokian keskusta on kolmen kilometrin päässä ja Tampereelle on matkaa vain 15 kilometriä. Scandic Eden Nokian ympäristössä pääset nauttimaan ennen kaikkea luonnon kauneudesta ja rauhasta. Laskettelu, lumilautailu ja golf on mahdollista vain pienen matkan päässä hotellista. Jos puolestaan kaipaat vilkkaampaa kaupunkielämää ja ostosmahdollisuuksia, pääset kulkemaan Tampereelle käden käänteessä omalla kyydillä tai julkisilla. Helsingistä on myös suora yhteys Nokialle, ja bussi pysähtyy hotellin viereisellä pysäkillä.

Scandic Eden Nokian allasalue, jossa on useita uima- ja porealtaita sekä iso vesiliukumäki.
Scandic Eden Nokian uudistettu hotellihuone, jossa pedattuna iso parisänky valkoisilla lakanoilla.
Scandic Eden Nokian aula-alueella sijaitsee uudistettu ravintola, jossa somisteena on paljon viherkasveja.

Osoite

Paratiisikatu 2
37120 Nokia

Infoa

Kylpylähotellin auditorioon mahtuu 181 henkilöä ja Pyhäjärvisaliin 220 henkilöä. Nämä tilat ovat puitteiltaan ja varustelultaan huippuluokkaa. Kokoustiloja on yhteensä 9.

Esteettömyys

Hotellissa on 10 esteetöntä huonetta, joihin voi yhdistää väliovella avustajan huoneen. Liikkuminen on helppoa hotellissa, ravintoloissa sekä kylpylän pesu- ja saunatiloissa. Altaaseenkin pääsee helposti pyörätuolilla.

Ota yhteyttä

03 4108 1627
sales.finland@scandichotels.com
scandichotels.fi/…okia/scandic-eden-nokia

Katso myös