Skip to content

Siuron Koski-Teatteri

Siuron Koski-Teatteri on kulttuuririkkaassa Siurossa toimiva teatteriryhmä. Kesällä 2022 ohjelmistossa on kaksi näytelmää: hurmaava iloittelu, Öbaut Seitsemän veljestä sekä lasten- ja nuorten näytelmä Löytöeläintoimisto Käpälämäki ja kadonneen kesäkissan tapaus.

Öbaut seitsemän veljestä

Tämä hurmaava iloittelu! Öbaut Seitsemän Veljestä, joka ei todella jätä Kiveä Kiven päälle. Näyttelijät, nekin menevät läpi harmaan Kiven ja Kiveäkään ei jätetä kääntämättä, etteikö sieltä jotain hauskaa löytyisi.

Näytelmä ottaa Aleksis Kiven klassikon käsittelyynsä ja puristaa sen huumorimankelin läpi ja tekee siitä neljän näyttelijänsä avulla uuden modernin klassikon. Rohkea näytelmä nojaa Kiven tekstiin, johon Mikko Koivusalo on loisteliaasti tuonut parodian ja farssin piirteitä. Voimme taata, ettei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, kun näyttelijät kurvaavat lavalle, ja vetävät tekstin mutkat leveiksi tai suoriksi! Ja takuulla vauhdikkaasti!

Löytöeläintoimisto Käpälämäki ja kadonneen kesäkissan tapaus

Valloittava uusi lasten ja nuorten näytelmä marssittaa lavalle Löytöeläintoimiston agentit selvittämään kadonneen kesäkissan tapausta. Esityksestä ei takuulla puutu vauhtia, huumoria, eikä jännitystä, kun tarkkavainuinen ja logiikkaan nojaava Valo Vainukoira ja egotrippaileva Pässi Holopainen yrittävät pysyä pienen Valko-kissan seikkailussa mukana.

Siuron Koski-Teatteri on vuonna 2016 perustettu Siuron teatterin kannatusyhdistys ry:n ja kulttuuriosuuskunta Terän pyörittämä vireä teatteri kulttuuririkkaassa Siurossa. Teatteri pyrkii jatkuvaan uudistumiseen ja valitsee esityksiinsä rohkeita lähestymistapoja, mutta yleisöä unohtamatta.

Osoite

Kuljuntie 1
37200 Siuro

Infoa

Osta lippusi etukäteen verkkokaupasta. Lippuja on mahdollista varata myös puhelimitse: 041 318 1827.

Liput

Normaalihinta 20 euroa, Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/lapset 18 euroa

Ota yhteyttä

040 253 9342
koskiteatteri@gmail.com
koskiteatteri.fi

Katso myös